SzemeSZTEr szeptember

Az új tanévet új adással kezdi a BTK televíziós magazinja. A SzemeSZTEr kínálata: ott voltunk a BTK tanévnyitóján, megnéztük, kik azok a külföldi hallgatók, akik a szegedi bölcsészkart választották, megtudtuk, mit csinálnak az Erasmus mentorok, kicsit belefeledkeztünk az Összegyetemi Gólyatáborba, megkérdeztük a TIK előtt sétálókat, érdeklik-e őket az egyetemi rangsorok, valamint bementünk a Nyugiba és egy kiállításba botlottunk.
Minderről fél órában 11 helyi televízió műsorán. A Szeged TV-ben csütörtökön 17.50-től, vasárnap 13.00-tól és kedden 20.00-tól látható a SzemeSZTEr, amit Önöknek ajánl a két műsorvezető, Fáí Bernadett és Rúzsa Róbert, valamint a szerkesztő, Sinka Hédi kommunikáció szakos hallgatók.


Friss Hírek

Friss Hírek RSS

borito

MTA doktora címet szerzett a BTK három oktatója: prof. dr. Hansági Ágnes, prof. dr. Bibok Károly és prof. dr. Hárs Endre. A hosszú és szigorú pályázási folyamat eredményeként idén 80 kutató vehette át a tanúsító oklevelet. Az új MTA doktorokat június 28-án köszöntötték az MTA Székház Dísztermében.