SzemeSZTEr szeptember

Az új tanévet új adással kezdi a BTK televíziós magazinja. A SzemeSZTEr kínálata: ott voltunk a BTK tanévnyitóján, megnéztük, kik azok a külföldi hallgatók, akik a szegedi bölcsészkart választották, megtudtuk, mit csinálnak az Erasmus mentorok, kicsit belefeledkeztünk az Összegyetemi Gólyatáborba, megkérdeztük a TIK előtt sétálókat, érdeklik-e őket az egyetemi rangsorok, valamint bementünk a Nyugiba és egy kiállításba botlottunk.
Minderről fél órában 11 helyi televízió műsorán. A Szeged TV-ben csütörtökön 17.50-től, vasárnap 13.00-tól és kedden 20.00-tól látható a SzemeSZTEr, amit Önöknek ajánl a két műsorvezető, Fáí Bernadett és Rúzsa Róbert, valamint a szerkesztő, Sinka Hédi kommunikáció szakos hallgatók.


Friss Hírek

Friss Hírek RSS

044A0978_1024

Cafe Radnóti néven nyitotta meg kapuit október végén karunk új közösségi tere a szegediek és környékbeliek előtt, hivatalos átadójára pedig november 11-én került sor. A karunk volt magyar-francia szakos hallgatójáról, Radnóti Miklósról elnevezett kávézó számos irodalmi és művészeti rendezvénnyel várja az érdeklődőket, a BTK főépületében.