SzemeSZTEr szeptember

Az új tanévet új adással kezdi a BTK televíziós magazinja. A SzemeSZTEr kínálata: ott voltunk a BTK tanévnyitóján, megnéztük, kik azok a külföldi hallgatók, akik a szegedi bölcsészkart választották, megtudtuk, mit csinálnak az Erasmus mentorok, kicsit belefeledkeztünk az Összegyetemi Gólyatáborba, megkérdeztük a TIK előtt sétálókat, érdeklik-e őket az egyetemi rangsorok, valamint bementünk a Nyugiba és egy kiállításba botlottunk.
Minderről fél órában 11 helyi televízió műsorán. A Szeged TV-ben csütörtökön 17.50-től, vasárnap 13.00-tól és kedden 20.00-tól látható a SzemeSZTEr, amit Önöknek ajánl a két műsorvezető, Fáí Bernadett és Rúzsa Róbert, valamint a szerkesztő, Sinka Hédi kommunikáció szakos hallgatók.


Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Boritokep_36

Hetvenhét kutató, köztük az SZTE Bölcsészet- és Társadalomtudományi kar öt munkatársa vette át 2024 áprilisában az MTA doktora címért járó oklevelet. Az Országos Széchényi Könyvtárban szervezett ünnepélyes átadón várták azon kutatókat, akik kiemelkedő tudományos munkásságukat egy doktori műben összegezték, eredményeik egy kiemelt részét pedig sikeresen megvédték.