Októberben is SzemeSZTEr

Az SZTE BTK televíziós magazinjának legújabb adása most Szolnokról jelentkezik, hiszen a szemeSZTEresek ott voltak egy filmfesztiválon. A témák azonban szegediek. Így láthatnak összefoglalót a Kutatók Éjszakájának BTK-ás porgramjairól és egy hangulatjelentést az Összegyetemi Gólyabálról. Ott voltunk a Magashegyi Underground koncertjén a JATE-ban és egy őszinte interjú készült Bocskor Bíborkával. Tanárportrénk e havi főszereplője Fenyvesi Anna tanárnő, aki legkedvesebb időtöltéséről is beszél. KultkataSZTEr rovatunkban pedig az origami világnapjáról emlékezünk meg.


Az adást ajánlja a két műsorvezető, Hamza Vanessa és Márki Kitti, valamint a szerkesztő, Fái Bernadett kommunikáció szakos hallgatók. A magazin 12 helyi televízió műsorában látható. A Szeged TV-ben október 22-én, szombaton 17.45-től, vasárnap 9.00 és 23.05-től, valamint kedden 20.00-tól nézhetik meg.



Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Boritokep_36

Hetvenhét kutató, köztük az SZTE Bölcsészet- és Társadalomtudományi kar öt munkatársa vette át 2024 áprilisában az MTA doktora címért járó oklevelet. Az Országos Széchényi Könyvtárban szervezett ünnepélyes átadón várták azon kutatókat, akik kiemelkedő tudományos munkásságukat egy doktori műben összegezték, eredményeik egy kiemelt részét pedig sikeresen megvédték.