BA tájékoztatók

Felvételizőknek - az SZTE BTK alapszakos (BA) képzései

Érdekel, milyen BA képzéseket kínál a szegedi bölcsészkar? Nézd át tájékoztató füzeteinket! Ismerd meg az alapszakokat, tudd meg, mire specializálódhatsz, és hogy merre indulhatsz tovább!

A következő linken található lista az SZTE BTK összes alapszakos képzését tartalmazza. Kattints a téged érdeklő szakokra! A tájékoztatók pdf formátumban érhetők el: http://www.arts.u-szeged.hu/oktatas/kepzesek-btk/alapkepzes-fuzetekHa további kérdésed van, érdeklődj a tájékoztatók végén található elérhetőségeken, vagy gyere el személyesenaz SZTE BTK december 12-i BA-s és MA-s vagy a január 28-i BA-s nyílt napjára, ahol- mindent megtudhatsz induló szakjainkról és a felvételiről

- a szakok standjainál személyesen az oktatókkal és a hallgatókkal besézlgethetsz

- sok más érdekes programon is részt vehetsz (részletek hamarosan)

- az alapszakok mellett a mesterképzésekről is tájékozódhatsz.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

044A0978_1024

Cafe Radnóti néven nyitotta meg kapuit október végén karunk új közösségi tere a szegediek és környékbeliek előtt, hivatalos átadójára pedig november 11-én került sor. A karunk volt magyar-francia szakos hallgatójáról, Radnóti Miklósról elnevezett kávézó számos irodalmi és művészeti rendezvénnyel várja az érdeklődőket, a BTK főépületében.