BA tájékoztatók

Felvételizőknek - az SZTE BTK alapszakos (BA) képzései

Érdekel, milyen BA képzéseket kínál a szegedi bölcsészkar? Nézd át tájékoztató füzeteinket! Ismerd meg az alapszakokat, tudd meg, mire specializálódhatsz, és hogy merre indulhatsz tovább!

A következő linken található lista az SZTE BTK összes alapszakos képzését tartalmazza. Kattints a téged érdeklő szakokra! A tájékoztatók pdf formátumban érhetők el: http://www.arts.u-szeged.hu/oktatas/kepzesek-btk/alapkepzes-fuzetek



Ha további kérdésed van, érdeklődj a tájékoztatók végén található elérhetőségeken, vagy gyere el személyesen



az SZTE BTK december 12-i BA-s és MA-s vagy a január 28-i BA-s nyílt napjára, ahol



- mindent megtudhatsz induló szakjainkról és a felvételiről

- a szakok standjainál személyesen az oktatókkal és a hallgatókkal besézlgethetsz

- sok más érdekes programon is részt vehetsz (részletek hamarosan)

- az alapszakok mellett a mesterképzésekről is tájékozódhatsz.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Boritokep_32

Kasza Péter az SZTE BTK Klasszika-Filológia és Neolatin Tanszék tanszékvezető egyetemi docense, az SZTE Irodalom- és Kultúratudományi Doktori Iskola Neolatin Programjának vezetője, valamint az SZTE és az OSZK közreműködésével létrejött Kulcsár Péter Historiográfiai Kutatócsoport vezető kutatója. Magyar történelem Bécsből nézve - Wolfgang Lazius elfeledett történeti műve című akadémiai doktori értekezését 2023 szeptemberében védte meg. Kasza Péterrel az értekezés részleteiről, a tudományos pályájának kezdetéről, jelenlegi és jövőbeni kutatásairól és a tanításról beszélgettünk.