Képernyőn a szemeszter utolsó, júniusi SzemeSZTEr adása

A tanév utolsó adásával jelentkezik a SzemeSZTEr. Van benne épületállapot körkép, jótékonysági akciót szervező kommunikáció szakos hallgató, zsonglőr gála, de a barátnők világnapján a barátság értékéről is értekezünk. Ott voltunk a DUÉ-n, ahol díjaztak minket, és arra is kíváncsiak voltunk, hogy egy átlag egyetemista hogyan tölti a nyarat.

A műsort ajánlja a két műsorvezető, Hatvani Brigitta és Gerstenbrein Adreinn, valamint a szerkesztő, Bartus Bella kommunikáció szakos hallgatók.

 

A SzemeSZTEr most nyári szünetre megy, de a televíziókban július, augusztusban ismétlő válogatásokat láthatnak a legjobb anyagainkból. Szeptemberben pedig ismét új adással várjuk nézőinket!Friss Hírek

Friss Hírek RSS

044A0978_1024

Cafe Radnóti néven nyitotta meg kapuit október végén karunk új közösségi tere a szegediek és környékbeliek előtt, hivatalos átadójára pedig november 11-én került sor. A karunk volt magyar-francia szakos hallgatójáról, Radnóti Miklósról elnevezett kávézó számos irodalmi és művészeti rendezvénnyel várja az érdeklődőket, a BTK főépületében.