csop1170

Felhívás - mentor kerestetik a bölcsészkaron tanuló külföldi hallgatók mellé

Ha jól tudsz angolul/egyéb idegen nyelveken, és szeretnéd is használni a nyelvtudásodat, jelentkezz külföldi hallgatók mentorálására, segítésére a 2016-17. tanév őszi félévében, két kreditért! Jelentkezési határidő: augusztus 15.

A mentorok feladatai: segítségnyújtás tanulmányi ügyek, mindennapi élet, lakáskeresés, tartózkodási engedély, egyéb ügyek intézésében, valamint beilleszkedésben az SZTE BTK-n tanulmányokat folytató külföldi hallgatók számára.


A mentorálási tevékenység elismerése az őszi félévben felvehető általánosan művelő kurzus keretében történik, két kredit értékben, háromfokozatú minősítéssel.


Jelentkezés augusztus 15-ig, Bata Ágnesnél: bata@hstud.u-szeged.hu (név, szak, évfolyam, EHA kód, rövid, pár soros motivációs levéllel)


Augusztus 15. és 19. között (kivételes esetben esetleg szeptember elején) elbeszélgetésre kerül sor a jelentkezőkkel motivációikról és feladataikról.SZTE BTK Dékáni Hivatal

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

borito

Az SZTE Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kara 2023 tavaszán is várja mindazokat a szegedieket, Szeged környékén élőket, akik úgy gondolják, hogy tanulni, művelődni, a világ minél több részletét megismerni sose késő. Mi is így gondoljuk! Ennek jegyében indítottuk el 2016 őszén a Bölcsész Szabadegyetemet, amelynek keretében számos egyetemi kurzust megnyitunk az érdeklődő idősebbek és fiatalabbak, középiskolások, középkorúak, nyugdíjasok előtt. A tavaszi félévre jelentkezni február 19-ig lehet!