Megtekinthető a SzemeSZTEr decemberi adása

2015 utolsó egyetemi magazinja sok érdekes összeállítást tartogat nézőinek. Néhány téma kedvcsinálónak: Vámpírok bálja a BTK első éveseinek táncos mulatságán, remek elfoglaltság a Filmklub, de azt is megmutatjuk, hogy milyen filmek várják a résztvevőket. Hamza Vanessa kommunikáció BA szakos hallgató a mézeskalács készítésbe avat be bennünket. Egy új sorozatot is indítunk, ahol a BTK épületeinek, névvel ellátott termeinek történetét vázoljuk fel.

Minden kedves Nézőnknek békés karácsonyt és sikeres 2016-os esztendőt kíván a stáb minden tagja nevében a szerkesztő, Márki Kitti kommunikáció MA és a két műsorvezető, Glillich Anna és Serege Krisztina kommunikáció BA szakos hallgatók.


A magazin a Szeged TV műsorán december 15-én és 22-én este nyolc órától látható, de a találkozhatnak műsorunkkal a veszprémi, hódmezővásárhelyi, szentesi, bajai, kecskeméti és a szabadkai Pannon TV műsorán is!
Friss Hírek

Friss Hírek RSS

044A0978_1024

Cafe Radnóti néven nyitotta meg kapuit október végén karunk új közösségi tere a szegediek és környékbeliek előtt, hivatalos átadójára pedig november 11-én került sor. A karunk volt magyar-francia szakos hallgatójáról, Radnóti Miklósról elnevezett kávézó számos irodalmi és művészeti rendezvénnyel várja az érdeklődőket, a BTK főépületében.