Choreomundus hallgatók a Karon

Örömmel számolunk be arról, hogy megérkeztek Karunkra azok a külföldi hallgatók, akik az EU által támogatott Choreomundus elnevezésű Erasmus Mundus mesterképzési program keretében 2013-14. tanév első félévében folytatnak tanulmányokat a Néprajz és Kulturális Antropológia Tanszéken.

A Choreomudus MA program különlegességét egyrészt az adja, hogy ez az első olyan Erasmus Mundus MA program Magyarországon, amely közös diplomával zárul négy európai egyetem közreműködésével, másrészt az, hogy a jelentkezők közül öt kontinens országából, Kolumbiától, Malawin és Szerbián át Tajvanig és a Fülöp-szigetekig 17 hallgatót válogattak a programba.

 

További információk találhatók a képzési program hivatalos honlapján: http://www.ntnu.edu/studies/choreomundus

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Boritokep_36

Hetvenhét kutató, köztük az SZTE Bölcsészet- és Társadalomtudományi kar öt munkatársa vette át 2024 áprilisában az MTA doktora címért járó oklevelet. Az Országos Széchényi Könyvtárban szervezett ünnepélyes átadón várták azon kutatókat, akik kiemelkedő tudományos munkásságukat egy doktori műben összegezték, eredményeik egy kiemelt részét pedig sikeresen megvédték.