Fulbright ösztöndíjak az Amerikai Egyesült Államokba

Tájékoztató előadás: 2013. március 7. 10.00

A Fulbright Program oktatói, kutatói és tanulmányi ösztöndíjakat kínál az Egyesült Államokba, bármely tudomány- és művészeti ágban. Az ösztöndíjra felsőfokú végzettséggel (minimum BA/BSc) és megfelelő szintű angol nyelvtudással rendelkező magyar állampolgárok jelentkezhetnek. Az elmúlt húsz évben a Fulbright magyar-amerikai csereprogram keretében körülbelül 750 magyar és 600 amerikai diák, oktató és kutató részesülhetett Fulbright ösztöndíjban.

A Fulbright ösztöndíj teljes körű támogatást biztosít (havi megélhetési költség, egészség- és balesetbiztosítás, tandíj, stb.).


Fulbright plakát 2013 Szeged


A 2014-2015-ös tanévre szóló ösztöndíjakra 2013. május 13-ig lehet pályázni.
Bővebb információ és online pályázat a Fulbright Bizottság honlapján található: www.fulbright.hu

 

A Fulbright ösztöndíjakról, a pályázat menetéről a Fulbright Bizottság ügyvezető igazgatója, Dr. Jókay Károly fog előadást tartani, majd készséggel válaszol kérdésekre.
A tájékoztató időpontja március 7. csütörtök 10:00 óra, helyszíne a József Attila Tanulmányi és Információs Központ IV-es szemináriumi terme.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

044A0978_1024

Cafe Radnóti néven nyitotta meg kapuit október végén karunk új közösségi tere a szegediek és környékbeliek előtt, hivatalos átadójára pedig november 11-én került sor. A karunk volt magyar-francia szakos hallgatójáról, Radnóti Miklósról elnevezett kávézó számos irodalmi és művészeti rendezvénnyel várja az érdeklődőket, a BTK főépületében.