tikbtk

Diplomaosztó

A BTK diplomaátadó ünnepi tanácsülése (2013. február 9., 11.00)

A Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kara

tisztelettel meghívja a

 

2013. február 9-én (szombaton) 11 órakor

az SZTE JATIK kongresszusi termében (Szeged, Ady tér 10.)

tartandó

 diplomaátadó ünnepi tanácsülésre.Egyetemi diplomát vehetnek át: az angol, amerikanisztika, francia, kommunikáció, latin, magyar, matematika, német, néprajz, olasz, pszichológia, spanyol, szociológia és történelem szakos hallgatóink

 

Mesterfokozatú MA diplomát vehetnek át: az altajisztika, amerikanisztika, anglisztika, filozófia, francia nyelv, irodalom és kultúra, informatikus könyvtáros, kommunikáció és médiatudomány, magyar nyelv és irodalom, német nyelv, irodalom és kultúra, néprajz, neveléstudományi, pszichológia, régészet, szociológia, történelem, vallástudomány, vizuális kultúratudomány

valamint

angoltanár, ember és társadalom műveltségterületi tanár, filozófiatanár, földrajztanár, könyvtárpedagógia-tanár, latintanár, magyartanár, mozgóképkultúra és médiaismeret-tanár, némettanár, nyelv-és beszédfejlesztő tanár, olasztanár, pedagógia értékelés és mérés tanár, spanyoltanár, testnevelő tanár, történelemtanár szakos hallgatóink.

 

Szakirányú továbbképzésben szerzett diplomát vehetnek át: a társadalomtudományi és gazdasági szakfordító, valamint a társadalomtudományi és gazdasági szakfordító és tolmács szakos hallgatóink.


Alapfokozatú BA diplomát vehetnek át: az anglisztika, informatikus könyvtáros, keleti nyelvek és kultúrák (altajisztika), kommunikáció és médiatudomány, magyar, néprajz, pszichológia, romanisztika (spanyol), szabad bölcsészet(filozófia/esztétika/etika/filmelmélet és filmtörténet/vallástudomány), szlavisztika(bolgár/cseh/orosz), szociológia, történelem és történelem(régészet) szakos hallgatóink.

 


A végzős hallgatók a kezdés előtt 30 perccel jelenjenek meg az I. emeleti Nagyelőadóban, az alkalomnak megfelelő öltözetben.

 

A kongresszusi teremben meghívóval, érkezési sorrendben lehet helyet foglalni! A teremben a lezárt területen csak a kar által felkért hivatásos fotósok fényképezhetnek.

 

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

borito

Az SZTE Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kara 2023 tavaszán is várja mindazokat a szegedieket, Szeged környékén élőket, akik úgy gondolják, hogy tanulni, művelődni, a világ minél több részletét megismerni sose késő. Mi is így gondoljuk! Ennek jegyében indítottuk el 2016 őszén a Bölcsész Szabadegyetemet, amelynek keretében számos egyetemi kurzust megnyitunk az érdeklődő idősebbek és fiatalabbak, középiskolások, középkorúak, nyugdíjasok előtt. A tavaszi félévre jelentkezni február 19-ig lehet!