aram

ÁRAMSZÜNET

2014. január 3-4-5-én a BTK Egyetem utcai épületében

A BTK épületében lezajlott kötelező évenkénti érintésvédelmi felülvizsgálat megállapította, hogy az Egyetem utcai épület elektromos főelosztó cseréje szükségszerű, sürgősen megoldandó feladat.

Egyeztetve a GMF illetékes szakembereivel, az áramszolgáltató bevonásával végrehajtandó művelet időpontját a kötelező bezárás idejére, a "szénszünet" utolsó napjaira, 2014. január 3. (péntek) reggeltől január 5. (vasárnap) estig bezárólag határoztuk meg. Ebben az időszakban az Egyetem utcai épületben az áramszolgáltatás - ebből következően a net- és a telefonszolgáltatás is - teljes mértékig szünetel, a Petőfi épületben csak a netszolgáltatás lekapcsolására lehet számítani.

Tekintettel arra, hogy a munkálat a szénszünet idejére esik, nem fogja zavarni a munkavégzést, azonban a folyamatos működést igénylő rendszerek esetében (szerverek, stúdió) célszerű arról az illetékeseknek gondoskodni, hogy azok időben le legyenek szabályosan állítva (UPS vezérlés, táv- avagy manuális leállítás).

Ugyanezen okokból a BTK szerverei (primus, mars, venus) valószínűleg már január 2., csütörtök késő estétől nem lesznek elérhetőek előreláthatólag január 6., hétfő reggelig.


Péntek esti információk szerint az áramellátást hétfőn, 6-án hajnalban (5-6 óra körül) állítják vissza, a net elérés pedig ezt követően kb. reggel 7-kor áll helyre.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Honlap_borito_MKN

Az idei már a hatodik alkalom, amikor ismert írók és filozófusok az ország különböző pontjairól a szegedi bölcsészkarra érkeznek azért, hogy a Magyar Könyvkiadók Napja elnevezésű rendezvényünk keretében az itteni olvasóknak is bemutassák legújabb köteteiket, ők maguk pedig jobban megismerhessék közönségüket. A számtalan meghívott vendég és legtöbbször a kérdező szerepében fellépő bölcsészkari oktató mellett kísérő programokkal is készülünk. Az első este például az online olvasásnépszerűsítés lesz a téma, de természetesen a könyvvásárlás sem maradhat el: a Libri csapata is itt lesz velünk a két nap folyamán. A programok október 5-én és 6-án a BTK Kari Konferenciatermében, esténként pedig a Café Radnótiban kapnak majd helyet.