Novemberi Stúdióbeszélgetések a Konfuciusz Intézetről

A Stúdióbeszélgetések novemberi adásában egy érdekes témát jár körbe a műsor: hogyan jött létre és milyen célokkal működik Magyarország második Konfuciusz Intézete. A beszélgetésből kiderül, hogy az a város, ahol megnyit egy ilyen intézet, a kínai állam részéről biztos partnerségre számíthat nemcsak kulturális, hanem gazdasági téren is.


Akik megosztják a nézőkkel az információkat, az intézet vezetője és egyben a kínai kapcsolatokért felelős rektori megbízott, Szentmártoni Lívia, valamint az intézet munkáját segítő tanácsadó testület tagja, Csernus Sándor bölcsészdékán.
A magazin az SZTE Médiacentrum megbízásából, a BTK TV Stúdiójában készült, szerkesztő: Martinov Kitti, műsorvezető: Bencsik Mónika harmadéves kommunikáció BA-szakos hallgatók.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

044A0978_1024

Cafe Radnóti néven nyitotta meg kapuit október végén karunk új közösségi tere a szegediek és környékbeliek előtt, hivatalos átadójára pedig november 11-én került sor. A karunk volt magyar-francia szakos hallgatójáról, Radnóti Miklósról elnevezett kávézó számos irodalmi és művészeti rendezvénnyel várja az érdeklődőket, a BTK főépületében.