Fulbright ösztöndíj-tájékoztató

A Fulbright Bizottság ösztöndíjakat hirdet az Egyesült Államokba a 2013-2014-es tanévre.

A Fulbright ösztöndíjakról Dr. Brückner Huba tart tájékoztató előadást 2012. március 30-án (pénteken) délelőtt 10:00 órai kezdettel az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központban. (III. szemináriumi terem, 6722 Szeged, Ady tér 10.)


A Fulbright Magyar-Amerikai Oktatási Csereprogram Bizottság örömmel hirdeti meg a 2013-2014-es tanévre szóló ösztöndíjait. Pályázni bármely tudományterületen és művészeti ágban lehet. Fulbright ösztöndíjra azok a magyar állampolgárok pályázhatnak, akik felsőfokú végzettséggel, valamint megfelelő szintű angol nyelvtudással rendelkeznek és az Egyesült Államokban szeretnének oktatni, kutatni, vagy továbbtanulni. Az angol nyelvű pályázat beadási határideje: 2012. május 7.

Plakát és a tájékoztató füzet.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

044A0978_1024

Cafe Radnóti néven nyitotta meg kapuit október végén karunk új közösségi tere a szegediek és környékbeliek előtt, hivatalos átadójára pedig november 11-én került sor. A karunk volt magyar-francia szakos hallgatójáról, Radnóti Miklósról elnevezett kávézó számos irodalmi és művészeti rendezvénnyel várja az érdeklődőket, a BTK főépületében.