404

NETLEÁLLÁS

Július 6-7-8-án a net elérés szünetel az Egyetem utcai és a Petőfi sugárúti épületben

A Bölcsészettudományi Kar főépületének (Egyetem u. 2.) második emeletén lévő fő rackszekrény áthelyezési munkálatai miatt július 6-án, péntek 13.00 órától július 8-án, vasárnap 20.00 óráig (tervezett időpont) az egész épületben szünetel az internet szolgáltatás.

Mivel a Petőfi Sándor sugárúti épület ugyanehhez a fő rackszekrényhez csatlakozik, így ott sem lesz net elérés a fenti időpontok között (illetve a tervek szerint szombat este 20.00 órától ott már működhet a hálózat).


A telefonvonalak (leginkább a II-III emeletiek) egy része sem fog működni (ezek is abban a rackszekrényben végződnek).


Kérjük a szerverek, hálózati nyomtatók leállítását (takarékossági okokból is).

Megértésüket köszönjük


(Aki július 9-én, hétfőn reggel hibát, rendellenességet észlel, azt kérjük a 4226-os telefonszámon jelenteni a szobaszám és a falicsatlakozón található portszám megadásával.)

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Boritokep_36

Hetvenhét kutató, köztük az SZTE Bölcsészet- és Társadalomtudományi kar öt munkatársa vette át 2024 áprilisában az MTA doktora címért járó oklevelet. Az Országos Széchényi Könyvtárban szervezett ünnepélyes átadón várták azon kutatókat, akik kiemelkedő tudományos munkásságukat egy doktori műben összegezték, eredményeik egy kiemelt részét pedig sikeresen megvédték.