fooldal_borito

Kedves felvételiző! Jó, hogy itt vagy!

Ez két dolgot jelenthet:

  • hogy biztos vagy a döntésedben és csak kíváncsi vagy a helyre, ahova hamarosan érkezel,
  • vagy pedig azt, hogy elbizonytalanodtál a felvételi sorrendállításodat illetően!

Ha az utóbbi áll fenn, kifejezetten jó helyen vagy - az alábbiakban összegyűjtöttünk neked minden olyan információt, ami segíthet abban, hogy a lehető legjobb döntést hozhasd meg!


Ne aggódj, nem egy elcsépelt szöveg következik: szemléletes példákkal, linkekkel, különböző oldalakkal próbálunk segíteni abban, hogy tényleg megismerd a várost és az egyetemet, mielőtt itt rendezkednél be életed következő, remélhetőleg meghatározó időszakára.


Ezekről lesz szó


1

Milyen is ez a vidéki egyetemi város, ahol minden értetek, az egyetemistákért van - lakhatási lehetőségek Szegeden, közlekedés, a város berendezkedése


2

Mivel töltheted itt nálunk a szabadidődet - városi, egyetemi és kari programok “minden sarkon”


3

Oké, de mindezeket miből finanszírozhatod - rengeteg különféle ösztöndíj és juttatás, gyakornoki és diákmunka-lehetőségek


4

És végül, ha még mindig arra gondolnál, hogy “jó-jó, ez mind szép és jó, de ezt máshol is megkaphatom”, akkor: miért pont a szegedi bölcsészkar?Ha mindezeken túl vagy, és egy alapos átgondolás után arra jutsz, hogy érdemes lehet sorrendet változtatni:


Segítünk a lépésekben


A jelentkezési sorrend módosítására vagy a jelentkezési határidőig megjelölt jelentkezési helyek visszavonására legkésőbb 2023. július 12-ig, egyetlen alkalommal van lehetőséged az E-felvételi „Sorrendmódosítás" menüpontjában. A változtatások az elküldött kérelmek feldolgozása után jelennek meg az ügyintézési felületen. A benyújtott kérelmek státuszát az E-felvételi „Kérelmek" menüpontjában ellenőrizheted. (felvi.hu)


Ne gondolkozz tovább


Ha már elhatároztad magad, mindenképp lépj be az “SZTE BTK 2023-as évfolyam” Facebook-csoportba, ahol rendszeresen érkező, izgalmas és informatív tartalmakon keresztül fokozatosan megismerheted Szegedet és az egyetemet. És persze, ha kérdésed van, ott azt is felteheted!


Ha van kedved, nézd meg bemutatkozó videónkat:Csatlakozz a szegedi bölcsészekhez, és találkozzunk szeptemberben egy “radnótis kávé” mellett!

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Boritokep

Az SZTE BTK – hagyományainak megfelelően – díszoklevelet adományozott a 65, 60 és 50 éve végzett bölcsészkari hallgatóknak. A szeptember 16-i eseményen, amelynek a történelmileg is jelentős Auditorium Maximum adott helyet, negyvenöten vették át díszoklevelüket családtagjaik, barátaik körében.