Kelemen Zoltán Béla szemináriuma.
|
Az oktató és a kurzus adatai |
|
|
Kurzus címe |
Kultúratudomány 4. |
|
Oktató neve |
Kelemen Zoltán Béla |
|
Oktató beosztása |
egyetemi docens |
|
Oktató tanszéke |
Összehasonlító Irodalomtudományi Tanszék |
|
Oktató e-mail címe |
milarepakz@gmail.com |
|
Az óra helye |
Vajda terem (IX.) (Egyetem u. 2.) |
|
Az óra időpontja |
csütörtök 8:00–10:00 |
|
A kurzus leírása |
|
|
Rövid (300–500 karakteres) szöveges leírás |
Gasztronómia és irodalom, könyv és evés, recept és szépirodalom jelentéses – jelölői viszonyának összehasonlító vizsgálata ismert, híres, klasszikus és kortárs művek segítségével. |
|
Részletes (hetekre bontott) tematika |
|
|
Olvasmányok, kiegészítő anyagok |
|
|
Kötelező olvasmányok (ha vannak) |
Lásd a tematikában.
|
|
Ajánlott olvasmányok (ha vannak) |
- |


