Magyarország jó tanulója – jó sportolója 2017


Az Emberi Erőforrások Minisztériuma hagyományának megfelelően minden évben miniszteri elismerő oklevéllel jutalmazza a kimagasló tanulmányi- és sporteredményt elért diákokat. Ehhez kapcsolódóan pályázatot hirdetünk a „Magyarország jó tanulója – jó sportolója 2017” cím elnyerésére a 2016/2017. tanévben 5-13. évfolyamos tanulók, valamint legalább az egyik félévben felsőoktatási intézmény teljes idejű alap-, mester-, osztatlan képzésben vagy felsőoktatási szakképzésben részt vevő hallgatói számára.


A pályázatot postai úton kell benyújtani a Pályázati útmutatóban megadott címre.

Benyújtási határidő: 2018. április 17.A Pályázati felhívás és a pályázat részleteit ismertető Pályázati útmutató elérhető:

− a kormányzati portálon, az Oktatásért Felelős Államtitkárság hírei között: http://www.kormany.hu/hu/emberi-eroforrasok-miniszteriuma/oktatasert-felelos-allamtitkarsag,

− a pályázati kiírásban közreműködő sportköztestületek és tagszervezetek honlapjain (www.olimpia.hu, www.hparalimpia.hu, www.nvesz.hu, www.ndhsz.hu,www.mdsz.hu, www.mozduljra.hu).

Kérem, hogy a pályázó hallgatók kérelmére az intézmény vezetése (rektor/dékán/-helyettes) a pályázat benyújtásához szükséges ajánlást (formanyomtatvány, Pályázati útmutató
3. melléklet)
kiállítani szíveskedjen.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS
Friss hírek
2021. április 15.
2021. április 07.
2021. február 05.