Felhívás külföldi hallgatók mentorálására


mentor


Legyél részese egy életre szóló élménynek, melynek során új barátokat szerezhetsz, érdekes tapasztalatokat gyűjthetsz, és mindezt nemzetközi környezetben teheted!

Ha jól tudsz angolul/egyéb idegen nyelveken, és szeretnéd is használni a nyelvtudásodat, jelentkezz külföldi hallgatók mentorálására, segítésére a 2018-19. tanév őszi félévében.


A mentorok feladatai: az SZTE BTK-n tanulmányokat folytató külföldi hallgatók számára segítségnyújtás tanulmányi ügyek, mindennapi élet, lakáskeresés, tartózkodási engedély, és egyéb ügyek intézésében, valamint a beilleszkedésben.

A mentorálási tevékenység elismerése az őszi félévben felvehető általánosan művelő kurzus keretében történik, két kredit értékben, háromfokozatú minősítéssel.


Jelentkezés május 21 éjfélig, Bata Ágnesnél: bata@hstud.u-szeged.hu (név, szak, évfolyam, EHA kód, rövid, pár soros motivációs levéllel)

A jelentkezés után, egyeztetés alapján, május 24-én, 28-án, 29-én és 30-án 10 és 12 óra között egy elbeszélgetésre kerül sor a jelentkezőkkel motivációikról és feladataikról.


A leendő mentorok számára találkozót szervezünk, melyen a megjelenés kötelező.

Ennek várható időpontja 2018. május 30. 19 óra, helyszíne Petőfi Épület IV. emelet 7. terem.


A BTK nemzetközi ügyekért felelős csapataFriss Hírek

Friss Hírek RSS
Friss hírek
2021. április 15.
2021. április 07.
2021. február 05.