DUO-Thaiföld 2021 Ösztöndíjprogram

A DUO-Thaiföld 2021 Ösztöndíjprogram megnyitotta 2020. október 8-ig tartó jelentkezési időszakát. A DUO-Thaiföld Programot 2006-ban hozták létre, amely az elmúlt 14 évben 334 fő számára biztosított ösztöndíj lehetőséget.
A Programot a thaiföldi Felsőoktatási, Tudományos, Kutatási és Innovációs Minisztérium (Ministry of Higher Education, Science, Research and Innovation – MHESI) szponzorálja azzal a céllal, hogy elősegítse a hallgatók mobilitását Thaiföld és az ASEM európai tagországai között.
 
E tekintetben a DUO-Thaiföld 2021 Program előírja, hogy a thaiföldi és az Európai Unió tagállamainak felsőoktatási intézményei közötti együttműködés keretében két személy hallgató párban (1 magyar-1 thai hallgató)cseréjére kerüljön sor.
A Programmal kapcsolatos további információk angol nyelven az alábbi mellékletekben találhatóak:
 

  1. DUO-Thailand 2021 Jelentkezési lap
  2. DUO-Thailand 2021 Megvalósítási útmutató
  3. DUO-Thailand 2021 Tanulmányi programjegyzék

 
Bármilyen észrevétel vagy kérdés esetén az alábbi elérhetőségen lehet érdeklődni:
 
Ms. Jittree Klumpong, e-mail: jittree_jk@hotmail.com (Tel: +66- 2610-5424 / Fax: +66- 2354-5570)


image001

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Boritokep_32

Kasza Péter az SZTE BTK Klasszika-Filológia és Neolatin Tanszék tanszékvezető egyetemi docense, az SZTE Irodalom- és Kultúratudományi Doktori Iskola Neolatin Programjának vezetője, valamint az SZTE és az OSZK közreműködésével létrejött Kulcsár Péter Historiográfiai Kutatócsoport vezető kutatója. Magyar történelem Bécsből nézve - Wolfgang Lazius elfeledett történeti műve című akadémiai doktori értekezését 2023 szeptemberében védte meg. Kasza Péterrel az értekezés részleteiről, a tudományos pályájának kezdetéről, jelenlegi és jövőbeni kutatásairól és a tanításról beszélgettünk.