maradj_2

Maradj otthon!

A szegedi Bölcsészkar az egyetem oktatóit, munkatársait, doktoranduszait, hallgatóit és persze mindenki mást is arra buzdít, hogy a koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében, ha módjuk van rá, maradjanak otthon.

maradj_belul

Tudjuk: itt a tavasz, nehéz barátaink, ismerőseink nélkül élni, szeretünk kulturális programokra járni, és vannak, akiket a szokásoknál sokkal inkább megvisel az elszigeteltség: szorongással, tanácstalansággal, kétségbeeséssel járhat.

Az utóbbi napokban számos művész ad élő koncertet digitális csatornákon, megnyíltak a nagy adattárak, múzeumok anyagai, filmek, színházi közvetítések fölvételei váltak elérhetővé. Mi is összegyűjtünk számos linket, ezek a bal oldalon lévő menüből nyílnak. A Facebookon pedig virtuális kávézót nyitunk, Az Odut, hogy beszélgethessünk is az egyes előadásokról, ajánlhassunk egymásnak könyveket, koncerteket, filmeket, virtuális múzeumi túrákat és kiállításokat. Vendégeket is hívunk majd.

Találkozzunk a BTK virtuális kávézójában, Az Oduban!

bagoly_odu_bb-04


Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Boritokep_8

Korábban már megírtuk: a szegedi bölcsészkar ismét nyílt napot tart az érdeklődő felvételizők 2023. december 18-án, hétfőn, 9:30-tól a kar főépületében.


A teljes programról, igazoláskérésről, nyereményjátékról és további részletekről itt írtunk bővebben.


Ebben a cikkben pedig hozzuk is a miniórák listáját és a regisztrációs linket! A jelentkezés december 14-én 20:00-kor zárul!