maradj_2

Maradj otthon!

A szegedi Bölcsészkar az egyetem oktatóit, munkatársait, doktoranduszait, hallgatóit és persze mindenki mást is arra buzdít, hogy a koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében, ha módjuk van rá, maradjanak otthon.

maradj_belul

Tudjuk: itt a tavasz, nehéz barátaink, ismerőseink nélkül élni, szeretünk kulturális programokra járni, és vannak, akiket a szokásoknál sokkal inkább megvisel az elszigeteltség: szorongással, tanácstalansággal, kétségbeeséssel járhat.

Az utóbbi napokban számos művész ad élő koncertet digitális csatornákon, megnyíltak a nagy adattárak, múzeumok anyagai, filmek, színházi közvetítések fölvételei váltak elérhetővé. Mi is összegyűjtünk számos linket, ezek a bal oldalon lévő menüből nyílnak. A Facebookon pedig virtuális kávézót nyitunk, Az Odut, hogy beszélgethessünk is az egyes előadásokról, ajánlhassunk egymásnak könyveket, koncerteket, filmeket, virtuális múzeumi túrákat és kiállításokat. Vendégeket is hívunk majd.

Találkozzunk a BTK virtuális kávézójában, Az Oduban!

bagoly_odu_bb-04


Friss Hírek

Friss Hírek RSS

bolygo_bogozo_borito

Miért mesélünk egymásnak történeteket? Hogyan viszonyulunk a mesehagyományhoz? Miért és hogyan dolgozza fel különböző népek és régiók mesekincsét egy kortárs magyar (határon inneni és túli) író? Ezekre a kérdésekre is választ kaphat, ha ellátogat a Bolygó bogozó író-olvasó találkozóira.