Doktori iskolák

A Szegedi Tudományegyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karának doktori iskolái

I. Irodalom- és kultúratudományi Doktori Iskola

II. Történelemtudományi Doktori Iskola

III. Nyelvtudományi Doktori Iskola

IV. Neveléstudományi Doktori Iskola

V. Málnás Bartók György Filozófiai Doktori Iskola


A doktori képzésekre történő jelentkezés részleteiről, a felvételi eljárásról ide kattintva, az SZTE doktori iskoláinak központi honlapján olvashat.


Külsős hallgatók belépési felülete: https://modulo.etr.u-szeged.hu/Modulo2/e-szte
A regisztrációt követően tudnak bejelentkezni a kitöltők.

Az SZTE hallgatók belépési felülete Neptun kóddal: https://modulo.etr.u-szeged.hu/Modulo2/szteportal
Tartomány: SZTE ETR (Neptun)

Mind a két felület esetében a bejelentkezést követően a bal oldalon található Ügyintézés menüpontra kell kattintani. Ilyenkor megjelennek a virtuális irodák és az irodákban található kitölthető űrlapok. A kitöltőknek a Doktori Intézet (portál) virtuális irodában a Jelentkezés doktori képzésre űrlapot kell kitölteniük.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

cover-weblap-01

A Kolozsvárról Szegedre költözött Magyar Királyi Ferencz József Tudományegyetemen 100 évvel ezelőtt, 1924-ben Buday Árpád és Banner János kinevezésével indult meg a régészeti intézet működése. Az elmúlt 100 évben kisebb kihagyással ugyan, de folytonos volt a régészeti oktatás, és tudományunk olyan meghatározó alakjai tanítottak és kutattak az intézetben/tanszéken, mint Trogmayer Ottó és Fodor István. Az egykori oktatóinkra is megemlékezve az intézet/tanszék fennállásának centenáriumát több, az esemény fontosságához méltó programmal ünnepeljük meg 2024. május 21. és 23. között.