Ha kérdéseid vannak, hol kapsz rájuk választ?

Azt szeretnénk, ha minél magalapozottabban döntenél úgy, hogy minket választasz – ezért minden kérdésedre válaszolunk, úgy, ahogy neked kényelmesebb. Soroljuk (türelmesen olvasd végig, görgess le!)

 

 

Online fogadóóra: kedd, csütörtök, 14:00–16:00

 

Ha szóban szeretnéd föltenni a kérdésedet, a BTK Tanulmányi Osztályának munkatársai várnak:


  • december 14-én (hétfőn) 10:00 és 12:00 óra között,
  • december 15-én (kedden) 14:00 és 16:00 óra között
  • december 17-én (csütörtökön) 14:00 és 16:00 között
  • januártól február 15-ig minden kedden és csütörtökön 14:00 és 16:00 óra között, ezen a platformon:

 

https://meet.google.com/nwt-yjch-moe?pli=1

 

Ha levélben kérdeznél, erre a címre küldd: felveteli.szte.btk@gmail.com

 

 

Bagolycset: kérdezz a Messengeren

 

Ha inkább írnál nekünk, a számotokra létrehozott Bagolyposta Facebook-oldal üzenőfelületén teheted meg, itt: https://www.facebook.com/sztebtk.bagolyposta.

 

 

Bagolyposta-oldal

 

Ha már itt tartunk: érdemes követned is az oldalt, hasznos információkat kaphatsz, bemutatjuk a szakjainkat, programjainkat. Legyen itt a cím még egyszer: https://www.facebook.com/sztebtk.bagolyposta

 

 

Bagolyposta-hírlevél

 

Ha föliratkozol a hírlevelünkre, levélben küldjük neked el a programjainkat, híreinket. Ígérjük, nem zaklatunk állandóan, csak akkor írunk, ha tényleg valami fontos dologra akarjuk fölhívni a figyelmed. Föliratkozni úgy tudsz, hogy küldesz nekünk egy levelet a btkpr@arts.u-szeged.hu címre, és a tárgysorba beírod, hogy „hírlevél“. Válaszlevélben meg fogjuk kérdezni, valóban tőled kaptuk-e a levelet, és valóban hozzájárulsz-e, hogy hírlevelet küldjünk neked, és az előírásoknak megfelelően kezeljük a címedet – ha igen, csak akkor kerülsz a címlistára.

 

 

SZTE Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar – Facebook-oldal

 

Sok mindent megtudhatsz rólunk, ha követed a Kar FB-oldalát. Igaz, itt inkább a BTK oktatóinak eredményeiről, a kari és tanszéki programokról, eseményekről olvashatsz, de látod majd, milyen jó lesz ide járni. :) Itt találod: https://www.facebook.com/szegedbtk.

 

 

Az Odu – az SZTE BTK virtuális kávézója

 

Ha már most szeretnél belekóstolni a bölcsészéletbe, szeretettel várunk virtuális kávézónkba, Az Oduba. (Igen, így írjuk, rövid u-val. Direkt. Tudod, a bölcsészek még ezt is megengedhetik maguknak – mert tudnak helyesen írni. Csak nem mindig akarnak, hátha akkor a szabályok is követik előbb-utóbb a gyakorlatot.) Az Oduban meghallgathatod az AudMax Esték őszi félévének tudománynépszerűsítő előadásait, és tavaszi karantén-akadémiánk előadásait is. Beszélgethetsz könyvekről, filmekről, zenéről. Jó hely. Próbáld ki! Itt léphetsz be: https://www.facebook.com/groups/AzOdu.

 

 

Az SZTE BTK Youtube-csatornája

 

Mostanában sajnos nemigen mehetsz sehova – ha van kedved, gyere el gondolatban a BTK híres Auditorium Maximumába, és hallgass bele az elmúlt három év tudománynépszerűsítő előadásaiba! Mindenféle témáról találsz előadást, érdemes megkeresni, ami legjobban érdekel – és ne felejts el új területeket is fölfedezni! Itt találod őket.

Szereted a könyveket? Van sok könyvbemutató beszélgetésünk is: a csatornánkon megtalálod a Magyar Könyvkiadók Napjának felvételeit: 2018, 2019, 2020.

 

 

A Szegedi Tudományegyetem felvételizőknek készült oldalai

 

Mindenképpen érdemes megnézed az SZTE felvételizőknek készített oldalait is. Nagyon sok további információt találsz a hallgatói juttatásokról, az SZTE START ösztöndíjról, diákhitel-lehetőségekről és még sok minden másról.

 

 

SZTE Junior Akadémia

 

Az SZTE Junior Akadémiája azért jött létre, hogy neked segítsen: nem csak azzal, hogy rengeteg információt olvashatsz az oldalaikon a felvételiről, ösztöndíjakról, hanem előadásokkal, tanfolyamokkal, az emelt szintű érettségire való fölkészítéssel. Semmiképpen ne hagyd ki ezeket az oldalakat!
Friss Hírek

Friss Hírek RSS

044A0978_1024

Cafe Radnóti néven nyitotta meg kapuit október végén karunk új közösségi tere a szegediek és környékbeliek előtt, hivatalos átadójára pedig november 11-én került sor. A karunk volt magyar-francia szakos hallgatójáról, Radnóti Miklósról elnevezett kávézó számos irodalmi és művészeti rendezvénnyel várja az érdeklődőket, a BTK főépületében.