Ha kérdéseid vannak, hol kapsz rájuk választ?

Azt szeretnénk, ha minél magalapozottabban döntenél úgy, hogy minket választasz – ezért minden kérdésedre válaszolunk, úgy, ahogy neked kényelmesebb. Soroljuk (türelmesen olvasd végig, görgess le!)

 

 

Online fogadóóra: kedd, csütörtök, 14:00–16:00

 

Ha szóban szeretnéd föltenni a kérdésedet, a BTK Tanulmányi Osztályának munkatársai várnak:


  • december 14-én (hétfőn) 10:00 és 12:00 óra között,
  • december 15-én (kedden) 14:00 és 16:00 óra között
  • december 17-én (csütörtökön) 14:00 és 16:00 között
  • januártól február 15-ig minden kedden és csütörtökön 14:00 és 16:00 óra között, ezen a platformon:

 

https://meet.google.com/nwt-yjch-moe?pli=1

 

Ha levélben kérdeznél, erre a címre küldd: felveteli.szte.btk@gmail.com

 

 

Bagolycset: kérdezz a Messengeren

 

Ha inkább írnál nekünk, a számotokra létrehozott Bagolyposta Facebook-oldal üzenőfelületén teheted meg, itt: https://www.facebook.com/sztebtk.bagolyposta.

 

 

Bagolyposta-oldal

 

Ha már itt tartunk: érdemes követned is az oldalt, hasznos információkat kaphatsz, bemutatjuk a szakjainkat, programjainkat. Legyen itt a cím még egyszer: https://www.facebook.com/sztebtk.bagolyposta

 

 

Bagolyposta-hírlevél

 

Ha föliratkozol a hírlevelünkre, levélben küldjük neked el a programjainkat, híreinket. Ígérjük, nem zaklatunk állandóan, csak akkor írunk, ha tényleg valami fontos dologra akarjuk fölhívni a figyelmed. Föliratkozni úgy tudsz, hogy küldesz nekünk egy levelet a btkpr@arts.u-szeged.hu címre, és a tárgysorba beírod, hogy „hírlevél“. Válaszlevélben meg fogjuk kérdezni, valóban tőled kaptuk-e a levelet, és valóban hozzájárulsz-e, hogy hírlevelet küldjünk neked, és az előírásoknak megfelelően kezeljük a címedet – ha igen, csak akkor kerülsz a címlistára.

 

 

SZTE Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar – Facebook-oldal

 

Sok mindent megtudhatsz rólunk, ha követed a Kar FB-oldalát. Igaz, itt inkább a BTK oktatóinak eredményeiről, a kari és tanszéki programokról, eseményekről olvashatsz, de látod majd, milyen jó lesz ide járni. :) Itt találod: https://www.facebook.com/szegedbtk.

 

 

Az Odu – az SZTE BTK virtuális kávézója

 

Ha már most szeretnél belekóstolni a bölcsészéletbe, szeretettel várunk virtuális kávézónkba, Az Oduba. (Igen, így írjuk, rövid u-val. Direkt. Tudod, a bölcsészek még ezt is megengedhetik maguknak – mert tudnak helyesen írni. Csak nem mindig akarnak, hátha akkor a szabályok is követik előbb-utóbb a gyakorlatot.) Az Oduban meghallgathatod az AudMax Esték őszi félévének tudománynépszerűsítő előadásait, és tavaszi karantén-akadémiánk előadásait is. Beszélgethetsz könyvekről, filmekről, zenéről. Jó hely. Próbáld ki! Itt léphetsz be: https://www.facebook.com/groups/AzOdu.

 

 

Az SZTE BTK Youtube-csatornája

 

Mostanában sajnos nemigen mehetsz sehova – ha van kedved, gyere el gondolatban a BTK híres Auditorium Maximumába, és hallgass bele az elmúlt három év tudománynépszerűsítő előadásaiba! Mindenféle témáról találsz előadást, érdemes megkeresni, ami legjobban érdekel – és ne felejts el új területeket is fölfedezni! Itt találod őket.

Szereted a könyveket? Van sok könyvbemutató beszélgetésünk is: a csatornánkon megtalálod a Magyar Könyvkiadók Napjának felvételeit: 2018, 2019, 2020.

 

 

A Szegedi Tudományegyetem felvételizőknek készült oldalai

 

Mindenképpen érdemes megnézed az SZTE felvételizőknek készített oldalait is. Nagyon sok további információt találsz a hallgatói juttatásokról, az SZTE START ösztöndíjról, diákhitel-lehetőségekről és még sok minden másról.

 

 

SZTE Junior Akadémia

 

Az SZTE Junior Akadémiája azért jött létre, hogy neked segítsen: nem csak azzal, hogy rengeteg információt olvashatsz az oldalaikon a felvételiről, ösztöndíjakról, hanem előadásokkal, tanfolyamokkal, az emelt szintű érettségire való fölkészítéssel. Semmiképpen ne hagyd ki ezeket az oldalakat!
Friss Hírek

Friss Hírek RSS
Friss hírek
2021. április 15.
2021. április 07.
2021. február 05.