Pedagógiai szakpszichológus

Pedagógiai szakpszichológus (BÖLCS)

A szakképzettség neve:

Óvoda- és iskola-szakpszichológus

A képzés tartalma

A jelentkezési lapot kérjük postai úton elküldeni: SZTE Bölcsészettudományi Kar Tanulmányi Osztály, 6722 Szeged Egyetem u.2. címre. A borítékon kérjük feltüntetni: "Pedagógiai szakpszichológus képzés". Felvételi elbeszélgetés: 2020. augusztus 23. 10 óra, helyszín: SZTE-BTK Pszichológiai Intézet, Szeged, Egyetem u. 2. fsz. A képzés eredményeként megszerzett szakképzettség a 15/2013. (II.26.) EMMI rendelet értelmében pedagógus szakvizsgával egyenértékű a PÉM szempontjából, valamint feltétele a szakszolgálatban és az óvoda-és iskolapszichológusi munkakörben való tartós alkalmazásnak. A képzés szerkezete: 1-3. félév - hetente egy nap (péntek) vagy kéthetente 2 nap (csütörtök-péntek) - a hallgatók előzetes igényeinek megfelelően - előadások és alapgyakorlatok (12-13 nap/félév), - komplex szigorlat a 3. félév végén, - óvoda/iskolapszichoplógiai gyakorlat akkreditált gyakorlóhelyeken (60 óra a 4. félév során), - a képzés 4. félév végén záróvizsgával zárul. A képzés tanulmányi foglalkozásai (előadás, szeminárium, gyakorlat) hetente pénteken vagy kéthetente csütörtök-péntek, a hallgatókkal történt megegyezés alapján.

4 félév

160 000 Ft/félév

indul: 15-20 fővel

hetente, Szegeden

A részvétel feltétele:

Pszichológia mesterképzési szakon (korábban pszichológia egyetemi szintű képzésben) szerzett szakképzettség. További feltétel egyéves szakmai gyakorlat az oktatás, nevelés területén (közoktatási vagy felsőoktatási intézményben, gyermekek vagy fiatalok foglalkoztatását, illetve pedagógiai vagy pszichológiai ellátását végző intézményben).

Jelentkezési határidő

2021. augusztus 20.

A jelentkezés módja és díja

A honlapról letölthető jelentkezési lapon; a jelentkezés díja 3000 Ft., befizetni a felvételi kiértesítéssel kiküldött csekken kell.

Csatolandó dokumentumok

oklevélmásolat, valamint rövid szakmai önéletrajz, motivációs levél, munkáltatói igazolás

A képzés kezdete

2021. szeptember 10.

Kapcsolattartó/szakfelelős:

Molnár Zsuzsanna oktatásszervező, Dr. habil. Szabó Éva egyetemi docens

6722 Szeged, Egyetem u.2.

tel/fax: (62) 544-509

molnarzsuzsa@gmail.com, szeva64@gmail.com

További információ

http://www.pszi.u-szeged.hu

Friss Hírek

Friss Hírek RSS
Friss hírek
2021. április 15.
2021. április 07.
2021. február 05.