Új Nemzeti Kiválósági Program 2023

A Kormány az Innovációs és Technológiai Minisztérium által meghirdetett az Új Nemzeti Kiválósági Program 2023/2024. tanévi pályázati fordulójában:

A pályázati csomag a részletes tájékoztatókkal együtt az UNKP oldaláról is letölthető.

 

Az Új Nemzeti Kiválóság Program 2016-ban először meghirdetésre kerülő ösztöndíjpályázatai, a felsőoktatásban szeptembertől részt vevő hallgatói, kutatói kiválóságot támogatják olyan - alapképzésben, a mesterképzésben vagy a doktori képzésben részt vevő - hallgatók, doktorjelöltek, valamint fiatal oktatók, kutatók támogatásával, akik a felsőoktatási intézményben eredményes kutatási és alkotói tevékenységet folytatnak. A program a kutatói és alkotói kiválóságot minden tudomány- és művészeti területet figyelembe véve kívánja elősegíteni a tudományos kutatásokat és az innovációt.


A pályázatot az SZTE-n CSAK!!!  elektronikus (Modulo) rendszerben kell benyújtani a pályázati dokumentáció feltöltésével.


Határidők:

  • UNKP-1-2-3-4 kategóriában 2023. június 15-ig;
  • UNKP-5 kategóriában 2023. június 30-ig;
  • UNKP-6 kategóriában 2023. július 7-ig!

Ha még nem hallgatónk/oktatónk, akkor ezen az oldalon van lehetősége regisztrálni.


A befogadó szándéknyilatkozatot az illetékes kar dékánjának küldjék meg aláírásra, az aláírt kutatási tervvel együtt.


A pályázathoz sok sikert kívánunk!Forrás: u-szeged.hu

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

borito

A Szegedi Tudományegyetem a Center for World University Rankings 2023-as toplistáján eredményesen szerepel: a kétezres ranglistán világviszonylatban a 708. helyen áll, ami a hazai intézmények között dobogós helyezés. Az oktatói és kutatói kiválóságot mérő indikátor szerint pedig a legjobb magyar egyetem az SZTE.