Boritokep_24

Diszlexia? Használd ki az erősségeid és fejlődj tovább!

Az alábbiakban az SZTE Sansz Iroda felhívását közöljük.

Tanulási zavarral küzdő hallgatóként egyedülálló, tanulási hatékonyságot növelő és sikerélményt nyújtó tréningeken vehetsz részt. A tavaszi félévben szabadon választható kurzusként indulnak, kis létszámú csoportos gyakorlatok formájában.


  • Eszközös készségfejlesztő tréning (zsonglőrködés!) - KURZUS KÓD: XA0021-EszkTK1, XA0021-EszkTK2
  • Hatékony tanulás felsőfokon c. kurzus - KURZUS KÓD: XA0021-HatTanFSp1
  • "Építs versenyelőnyt a diszlexiából!" kurzus - KURZUS KÓD: XA0021-ÉpVelőnyt


Figyelem! A jelentkezéshez szükséges tudnivalókról tájékozódj a CooSpace-en!

Ehhez a kurzus felvétele után (1 nappal) keresd a CooSpace kurzus-feladatát! A feladat beadását követően a jelentkezéseket az SZTE Sansz Iroda hagyja jóvá.

 

Akkor is érdemes lehet jelezni a részvételi szándékodat, ha nincsen tanulási zavarról szakvéleményed, de úgy érzed, hasznodra válna a részvétel. A zsonglőrködést ajánljuk gyógytornászoknak, tanítóknak, edzőknek is!


Kérdésekkel és további információkért az Egyetemi Életvezetési Tanácsadó Központ Sansz Irodájához fordulhatsz: Nagy Katalin - eselyiroda@szte.hu


A kurzusokról részletes tájékoztatást itt olvashatsz!

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Boritokep_35

Tavasszal is meghirdette az SZTE NKI Kulturális Irodája a Hallgatói Művészeti Versenyét, amelyre több kategóriában jelentkezhettek a tehetséges hallgatók. Idén rekordszámú jelentkezés érkezett: az egyetem karairól 52 egyetemista mérettette meg magát. A meghirdetettek közül majdnem minden kategóriában értek el helyezést BTK-s hallgatók is, nem egy esetben első helyen végeztek. A díjazottak április 12-én, az Egyetemi Tavasz megnyitóján vették át okleveleiket és pénzjutalmaikat.