borito

A design és művészet szegedi képviselőinek jelentkezését várják a Szeged Design Napokra

Ismét megrendezik a tavaly nagy sikernek örvendő művészeti rendezvényt, a Szeged Design Napokat. Az SZTE BTK design- és művészetmenedzsment mesterszakos hallgatói által szervezett program október 19-26. között kerül sorra – az eseményre most a design és a művészet szegedi és környékbeli képviselőinek jelentkezését várják, akik programjaikkal bekapcsolódnának a fesztivál hetébe. A jelentkezési határidő szeptember 9-e.

A szervezők célja egy olyan kulturális programsorozat megszervezése Szegeden, amely a design és a különböző művészeti ágak iránt érdeklődőknek színvonalas kikapcsolódási lehetőséget biztosít. Ennek érdekében a szervezők szegedi művészek közreműködését kérik: azon kreatív csapatok, művészeti közösségek, műhelyek, stúdiók, tervezők jelentkezését várják, akik egy-egy szakmai programmal, művészeti akcióval, open house/műhely/műterem látogatással, előadással, workshoppal, beszélgetéssel bekapcsolódnának az őszi rendezvénysorozatba. Arra is lehetőség van, hogy a művészek a fesztivál idején (október 19-26.) futó projektjeiket vagy eseményeiket is bejegyezzék SZDN programnaptárába.

 

A jelentkezéseket az alábbi szakterületekről várják a szervezők:

építészet, belsőépítészet, formatervezés, textiltervezés, divattervezés, grafikai tervezés, 3D nyomtatás, UI/UX tervezés, ékszertervezés, gasztrodesign, tipográfiai tervezés, service design, design management, design elmélet és social design.

 

A tervezett program műfajai a következők lehetnek:

kiállítás, előadás/prezentáció, kerekasztal beszélgetés, konferencia, workshop, nyitott stúdió/műhely, vásár, termékbemutató.

 

Jelentkezni itt lehet: https://forms.gle/B5bz2bzgh2HXwAwo6

 

További információk a Szeged Design Napok szervezőitől kérhetők: szegeddesignnapok@gmail.com / Design Napok 2024 (Facebook)

 

Jelentkezési határidő: 2024. szeptember 9.



Borítókép forrása: Design Napok 2024 (Facebook)