Szervező intézet/tanszék: Hispanisztika Tanszék
Időpont: 12:00-12:20
Terem: Kristó Gyula tanterem
Előadó: Jancsó Katalin
Ezeket a szakokat/specializációkat ismerheted meg itt jobban: Újlatin nyelvek és kultúrák – spanyol szakirány, spanyoltanár, Spanyol nyelv, irodalom és kultúra MA, Spanyol-Amerika tanulmányok specializáció
Szeretnéd megismerni a kakaó eredetét és történetét? Kíváncsi vagy, hogy valóban a maják fogyasztották-e először az Istenek eledelét? Hol termesztik a világon a legtöbb kakaót és milyen fajtái léteznek? Melyik része fogyasztható a kakaónövénynek és egészséges-e? Gyere el interaktív minióránkra és megtudod a válaszokat, ha pedig még több történelmi, kulturális, földrajzi, nyelvi, vagy éppen irodalmi érdekességre vagy kíváncsi, válaszd BA és spanyoltanári képzéseinket vagy más BA szakod mellé másodévtől a tanszékünk által hirdetett Spanyol-Amerika tanulmányok specializációt. A minióránkat magyar nyelven tartjuk egy kis spanyol nyelvű útravalóval.
Időpont: 12:30-12:50
Terem: Kristó Gyula tanterem
Előadó: Jancsó Katalin
Ezeket a szakokat/specializációkat ismerheted meg itt jobban: Újlatin nyelvek és kultúrák – spanyol szakirány, spanyoltanár, Spanyol nyelv, irodalom és kultúra MA, Spanyol-Amerika tanulmányok specializáció
Szeretnéd megismerni a kakaó eredetét és történetét? Kíváncsi vagy, hogy valóban a maják fogyasztották-e először az Istenek eledelét? Hol termesztik a világon a legtöbb kakaót és milyen fajtái léteznek? Melyik része fogyasztható a kakaónövénynek és egészséges-e? Gyere el interaktív minióránkra és megtudod a válaszokat, ha pedig még több történelmi, kulturális, földrajzi, nyelvi, vagy éppen irodalmi érdekességre vagy kíváncsi, válaszd BA és spanyoltanári képzéseinket vagy más BA szakod mellé másodévtől a tanszékünk által hirdetett Spanyol-Amerika tanulmányok specializációt. A minióránkat magyar nyelven tartjuk egy kis spanyol nyelvű útravalóval.