Újlatin nyelvek és kultúrák BA: spanyol szakirány; spanyol nyelv és kultúra tanára

A spanyol nyelvű világ kultúrája

 

Időpont: 12:30-12:50

Terem: AD-226-2 - Angol tolmácsterem - BTK Nyelvi Labor II

Előadó: Tóthné dr. Jancsó Katalin

 

A foglalkozás betekintést nyújt a spanyol nyelvterület sokszínű kultúrájába. Az interaktív, játékos minióra során a résztvevők ízelítőt kapnak a Hispanisztika Tanszék idevonatkozó kutatási tevékenységéből és annak az oktatásban való alkalmazásáról.

 

A spanyol nyelvű világ kultúrája

 

Időpont: 13:00-13:20

Terem: AD-226-2 - Angol tolmácsterem - BTK Nyelvi Labor II

Előadó: Tóthné dr. Jancsó Katalin

 

A foglalkozás betekintést nyújt a spanyol nyelvterület sokszínű kultúrájába. Az interaktív, játékos minióra során a résztvevők ízelítőt kapnak a Hispanisztika Tanszék idevonatkozó kutatási tevékenységéből és annak az oktatásban való alkalmazásáról.Tudj meg többet a szervező tanszékről/intézetről és a szak(ok)ról itt!

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Boritokep_10

A tanév legjobban teljesítő hallgatói kaptak támogatást a Szegedi Tehetséggondozó Tanács és a Szegedi Tudományegyetem által meghirdetett Talent ösztöndíj és Kiválósági Lista díjátadó ünnepségén. A 18. gálán különböző tudományterületek arany, ezüst és bronz fokozatú elismerései mellett az Év Tehetsége, Év Sportolója és Év Művésze díjakat, illetve a nagyértékű Vállalati ösztöndíjakat is átadták. A legtehetségesebb, ugyanakkor hátrányból induló fiatalok pedig újra pályázhattak az esélyegyenlőségi kategóriában.