SZTE Alma Mater ALUMNI MENTORPROGRAM

mentor_cover


A 4 hónapig tartó program keretein belül – 2017. október 4 – 2018. január 31. - a résztvevő hallgatók volt SZTE-s szakemberekhez jelentkezhetnek. A kiválasztott hallgatóknak az őszi szemeszterben lehetőségük nyílik a személyes kapcsolatfelvétel mellett, egy adott szakmai terület, illetve a cégen belüli karrierlehetőségek megismerésére a mentorok segítségével.


A program azzal a céllal jött létre, hogy segítséget nyújtson a munkaerőpiacon elhelyezkedett SZTE-s alumnik és a jelenlegi hallgatók közötti kapcsolatfelvételben, ezáltal is átadva a mentorok tapasztalatait, szakmai tudását a mentoráltaknak, aminek köszönhetően a hallgatók reális szakmai képet alakíthatnak ki, és kipróbálhatják az elméletben megtanultakat a gyakorlatban is.


Az Alumni Mentorprogram előnye, hogy rugalmasabb, mint egy szakmai gyakorlat, kevesebb időt vesz igénybe, mégis a networking mellett rálátást biztosít egy adott szakmára a mentorokon keresztül. Mindemellett a hallgatóknak lehetősége nyílik arra, hogy a jövőben elképzelt munkahelyhez közelebb kerülhessenek, vagy akár a gyakorlati hely vagy munkahelyválasztásban segítséget kapjanak. A 2014 óta működő program visszajelzései alapján a mentoráltak több mint 90 % elégedett a programmal.


Részletek:

2017/2018-as tanév I. félévének mentori felhívásai:

https://www.sztealmamater.hu/contents/elindult-a-jelentkezes-az-oszi-felevre


Mentorok bemutatkozásai:

https://www.sztealmamater.hu/contents/elindult-a-jelentkezes-az-oszi-felevre-galeriaja


Mentorált hallgatóink véleménye: https://www.sztealmamater.hu/contents/mentoralt-hallgatoink-mondtak


Jelentkezés módja: önéletrajz és a kitöltött jelentkezési lap elküldésével az info@sztealmamater.hu vagy az iroda@sztealmamater.hu e-mail címre ( e-mail tárgyaként az „Alumni mentorprogram – illetve a kiválasztott mentor neve szerepeljen), vagy személyesen leadva az SZTE Alma Mater irodában:Szeged, Honvéd tér 6., 33-as iroda


Határidő: 2017. szeptember 22. 12.00 (2. kör a fennmaradt helyekre, pótjelentkezés: szeptember 28. 12.00)


További információk:

info@sztealmamater.hu, iroda@sztealmamater.hu

vagy telefonon: 62/546775, 70/4591795