Országos adatelemző verseny


Az ELTE Társadalomtudományi Kara országos adatelemző versenyt hirdet mesterképzéses és PhD hallgatók számára. A verseny célja a kvantitatív elemzési módszerek iránt érdeklődő hallgatók tudásának országos szintű összemérése, és ezen keresztül szakmai beágyazottságuk és elköteleződésük növelése.


A verseny első fordulójára egy 8-10 oldalas dolgozattal jelentkezhetnek a hallgatók, melynek leadási határideje 2018. április 15.

A hallgatók adatelemzés témájú tanulmánnyal vagy ilyen irányú szakdolgozattal is nevezhetnek.


A nyerteseket tablettel, pénzjutalommal, illetve az AnswerMiner adatelemző szoftverhez Prémium lifetime hozzáféréssel jutalmazzák.


További részletek a verseny felhívásában: http://tatk.elte.hu/karihir?id=NW-2162

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

MKN3

Élettörténet és emlékezet címmel harmadik alkalommal rendezi meg a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészet- és Társadalomtudányi Kara az SZTE Klebelsberg Könyvtárral közösen a Magyar Könyvkiadók Napját. A kétnapos eseménynek 2019. október 1-jén a BTK épülete, míg október 2-án a könyvtár ad otthont. Az esti könyvbemutatókra, beszélgetésekre, illetve az Esterházy Péter emlékére szervezett, filozófusok és írók közös felolvasására pedig mindkét nap a Grand Caféba várják az érdeklődőeket.