Alkotó energia pályázat

Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. országos Alkotó Energia pályázatot hirdet alkotóknak. Határidő: 2017. december 31.

Itt a lehetőség, hogy megmutasd kreativitásodat!


Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. országos Alkotó Energia pályázatot hirdet alkotóknak DIY (Do it yourself! – Csináld magad!) őrülteknek, értékmentőknek. Négy kategóriában nevezhetsz értékes nyereményekért.


Az Alkotó Energia 2017 pályázat lehetőséget ad mindazoknak megmutatni magukat, akik hisznek az értékek megőrzésében, a környezetük tudatos alakításában, és nem utolsó sorban magukhoz ragadják az ecsetet, ragasztót, smirglit és alkotnak. Régi, megunt, kidobásra szánt használati tárgyakat, bútorokat szépítenek meg, varázsolnak újjá, adnak új életet, funkciót nekik.


A második alkalommal meghirdetett Alkotó Energia pályázatra újragondolt, átalakított bútorokkal, használati tárgyakkal nevezhetnek az értékmentők, átalakítók, DIY-őrültek.


További információ az alábbi e-mail címen kérhető: marketing@famillio.hu


A pályázatok benyújtásának határideje: 2017. december 31.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

MKN3

Élettörténet és emlékezet címmel harmadik alkalommal rendezi meg a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészet- és Társadalomtudányi Kara az SZTE Klebelsberg Könyvtárral közösen a Magyar Könyvkiadók Napját. A kétnapos eseménynek 2019. október 1-jén a BTK épülete, míg október 2-án a könyvtár ad otthont. Az esti könyvbemutatókra, beszélgetésekre, illetve az Esterházy Péter emlékére szervezett, filozófusok és írók közös felolvasására pedig mindkét nap a Grand Caféba várják az érdeklődőeket.