Az SZTE BTK-t is megtalálod az EDUCATIO Szakkiállításon, de online is szétnézhetsz nálunk


Educatio_kepA tavaly online megrendezett EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás idén ismét visszatér a budapesti Hungexpo területére, 2022. január 13. és 15. között. Tekintettel azonban a még mindig fennálló járványhelyzetre, a kiállítók az online térben is elérhetőek lesznek a három nap folyamán: szöveges, képes, videós tartalmakkal, valamint videós és írásos chat lehetőséggel várják az érdeklődőket 10 és 17 óra között.

A Szegedi Tudományegyetem mind a 12 kara bemutatkozik a szakkiállításon, idén a HF30-as standnál találhattok meg minket. Karunk képviselői szóróanyagokkal, ajándéktárgyakkal és mindenekelőtt hasznos információkkal várnak Titeket!

Érdeklődjetek a felvételi eljárásról, az egyes szakokról vagy akár a közösségi életről – hallgatóink készségesen válaszolnak minden kérdésetekre!


Ha pedig személyesen nincs lehetőségetek részt venni az EDUCATIO-n, csatlakozzatok hozzánk online! Nézzetek körül az SZTE BTK tartalmai között és kérdezzetek a Tanulmányi Osztály képviselőitől video chat formájában!


Az EDUCATIO online felületét itt éred el: https://www.educatioexpo.hu/

Ha a Szakkiállításról lemaradnál, gyere el nyílt napunkra! Január 29-én, Szegeden, a BTK főépületében várunk Téged tájékoztatóval, szakos standokkal és egy bölcsészkari sétával!

Csatlakozz Facebook-eseményünkhöz, hogy ne maradj le a részletekről: https://fb.me/e/17kIdFr6u


Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Boritokep_36

Hetvenhét kutató, köztük az SZTE Bölcsészet- és Társadalomtudományi kar öt munkatársa vette át 2024 áprilisában az MTA doktora címért járó oklevelet. Az Országos Széchényi Könyvtárban szervezett ünnepélyes átadón várták azon kutatókat, akik kiemelkedő tudományos munkásságukat egy doktori műben összegezték, eredményeik egy kiemelt részét pedig sikeresen megvédték.