Tájékoztató a volt BMI-s hallgatók számára

Képzésüket már befejezett, de diplomát még nem szerzett hallgatók

Az ügyintézés és a záróvizsga helye 2011. július 3-tól Szeged.


A BMI-ben abszolutóriumot szerzett hallgatóink záróvizsgára Szegeden tudnak bejelentkezni, a BTK TO honlapján (http://to.arts.u-szeged.hu) kifüggesztett tájékoztatók útmutatása alapján. A legközelebbi záróvizsga-bejelentkezési időszak: 2011. szeptember 1–30. A szakdolgozatot 2011. november 30-ig kell leadni. Záróvizsga: 2012. januárban, Szegeden, a 2011. december 15. után kihirdetett beosztás alapján.

 

A záróvizsgával végzett, de oklevelet még nem szerzett hallgatóink Szegeden tudják bemutatni a nyelvvizsgájukat és Szegedre tudják benyújtani az oklevéligénylő lapjukat és igény esetén a DS nyilatkozatot. Az igénylőlap a honlapunkról (http://to.arts.u-szeged.hu) letölthető.

 

Elektronikus tanulmányi adataikat archiváltuk, a BMI által eddig tárolt, tanulmányaikkal kapcsolatos iratanyagaikat, indexeiket az SZTE BTK átvette és irattárba helyezi. Lezárt hallgatói jogviszonyukhoz kapcsolódó ügyekben a későbbiekben az SZTE BTK Tanulmányi Osztályához fordulhatnak. Iratküldés kérése esetén megfelelő méretű, felbélyegzett válaszborítékot is kérünk mellékelni.

Postacímünk:

SZTE BTK Tanulmányi Osztály

6722 Szeged, Egyetem u. 2.

 

A BTK TO nyitvatartása, elérhetőségei és a végzős hallgatóknak szóló tájékoztatók a BTK TO honlapján megtalálhatók. Kérjük, tanulmányozzák honlapunkat.

 

Diákhitel

A diákhiteles hallgatóknak a Diákhitel Központ honlapjáról letölthető adatmódosító lapon be kell jelenteniük a tanulmányi adataikban beállt változást (jogviszony megszűnése).

 

SZTE BTK Tanulmányi Osztály