Szegedi Pszichológus Hallgatók Egyesülete(SZEPSZI)


szepszi_logoA Szegedi Pszichológus Hallgatók Egyesülete (SZEPSZI) egy 2003-ban alakult civil szervezet. Kialakulásának fő célja volt, hogy az SZTE BTK Pszichológia Intézetének ambiciózus hallgatói számára legyen egy hivatalos fórum, ahol közösen ténykedhetnek a gyakorlati képzés fejlesztése érdekében, illetve, hogy a Forum Humanum – Szegedi Pszichológus Napok mellett álljon egy erős jogi képviselet. Az egyesület teret biztosít a hallgatók számára, hogy szakmai fejlődésük és a pszichológus hallgatók karon belüli, és magyarországi közösségének együttműködése érdekében programokat, projekteket szervezzenek és támogassák a hallgatók újabb és újabb generációit.


Az egyesület különböző programokkal szeretné színesebbé tenni az Intézet életét, mely programok közé tartoznak:


  • Forum Humanum - Szegedi Pszichológiai Napok, mely a SZEPSZI legfőbb projektje
  • Pszichológus gólyatábor
  • Szegedi Pszichológus Szakos Szerda - SzPSzSz
  • Pszichológus bál
  • Egyéb év közbeni rendezvények


A Szegedi Pszichológus Hallgatók Egyesületét alapvetően jellemzi az, hogy a tagok és a szervezők táborát mindig a hallgatóság képezte, így alakítva azt aktív és változatos közösséggé. Egyesületünk a szervezet felépítését tekintve is rendhagyó. Az évente újraválasztott elnökség 5 tagból áll: az elnökből, a titkárból, valamint a SZEPSZI fő tevékenységeit összefogó 3 stáb vezetőiből. Így biztosítjuk a minél jobb, minden szempontot figyelembe vevő döntéshozást.

A szervezet felépítése:

- az elnök a bíróságon bejegyzett hivatalos képviselő, feladata az Egyesület által szervezett rendezvények felügyelete, az Egyesület pénzügyi mozgásainak követése.

- a titkár a bíróságon bejegyzett másik hivatalos képviselő, aki elnökhelyettesi és gazdasági alelnöki pozíciót tölt be, valamint felelősséggel tartozik az Egyesület pénzügyei iránt.

- a három stáb, PR-marketing stáb, a Szervezeti-kapcsolattartói stáb, valamint a Kiadványos stáb vezetője, akik az adott feladatkörhöz tartozó aktuális feladatokat látják el, valamint a stábban dolgozó tagokat koordinálják.

 

Csatornáink:


Facebook oldal:

https://www.facebook.com/szepszi.egyesulet/?fref=ts

Instagram:

https://www.instagram.com/sze_pszi/

Blog:

https://szegedi-pszichologia-hallgatok-egyesulete.webnode.hu/