A Könyvmolyképző Kiadókonyvmolykepzo


A Könyvmolyképző Kiadó 2002-ben gyerekkönyvek kiadásával indult, mára pedig a gyermekeknek és fiatal felnőtteknek szóló igényes irodalom egyik legnagyobb magyar kiadójává vált.


Kiadónk erőssége, hogy aktív kapcsolatot ápol olvasóival, így könyvválasztásunk érzékenyen igazolja vissza az olvasók aktuális érdeklődését.

A kiadói tervezést tudatos tematikus építkezés jellemzi, ennek köszönhetőek a folyamatosan bővülő sorozatok (Vörös pöttyös, Olvasni jó, Hard Selection, Aranytoll, Bíbor pöttyös, Kaméleon könyvek, Grand Selection). Bennük megjelennek a célközönség európai irodalmának élvonalába tartozó sikerkönyvek, amelyek a magyar könyvpiacon még nem vagy alig ismertek. Mindez az európai kulturális élettér legszínvonalasabb kiadványait hozza az egyik legérzékenyebb és legsokszínűbb olvasótábor, a gyerekek és fiatalok világába.


Kiadónk ezzel is következesen építi küldetését, az olvasóvá nevelés és az olvasás megszerettetésének szolgálatát minőségi irodalommal - igényes, kreatív kivitelben, aktuális témákkal.