Huckleberry Guys-koncert

Huckleberry_Guys_band

Az utcazenekarként és színpadon is átütő erővel megszólaló banda humoros, improvizatív műsoraiban a delta blues, a hill country blues, a juke joint klubok hangulatát idézi meg.

A Közép-Európa szerte koncertező szegedi zenekart az elmúlt években nagy siker fogadta többek közt Little G. Weevil, a Ferenczi György és a Rackajam, a Ripoff Raskolnikov Band, a Pribojszki Mátyás Band, a Borsodi Blues Collective előzenekaraként. 2017-ben szerepet kaptak a szegedi Kisszínházban színpadra kerülő Csehov-darabban, a Ványa bácsiban. 2018-ban közös turnén vettek részt a Ripoff Raskolnikov Banddel.

Az egyedi zenekari felszerelés, a bőröndből készített lábdob, a szájharmonika hangosítására használt fém tölcsér vagy az „iskolai hangszórókból” épített Tesla Bassman erősítő igazán izgalmas színpadképet teremt a banda humoros, improvizatív műsoraihoz.

A delta blues, a hill country blues, a juke joint klubok hangulatát megidéző zenekartól hallhatunk többek közt Hound Dog Taylor, Seasick Steve, RL Burnside, John Lee Hooker, Gary Clarck Jr., Sonny Boy Williamson II átgondolásokat.

Huckleberry_Guys_band7

A zenekar tagjai:

Balogh Ede Farkas - bőrönd dobcucc

Balogh Gyula - ének, gitár

Prekop Győző - szájharmonika


Egy 2017-es Óbudai Blues Fesztiválon készült felvétel:

https://www.youtube.com/watch?v=o1jRfZ_7S6o


A zenekar, megállapodás szerint háttér produkciót is vállal:

https://www.youtube.com/watch?v=7BNmbB-vWHs


Az együttes Facebook-oldala:

https://www.facebook.com/HuckleberryGuys/


Az együttes Youtube-csatornája:

https://www.youtube.com/channel/UCKRImKXJ-DxtiMlj9QHhFJw


Kapcsolat: Balogh Gyula: 0036 20 962 05 72; balogh.gyula555@gmail.com