teszt_nyito

Bemeneti kompetenciamérés elsőéves hallgatóknak

Tudd meg, hogy az egyetemi tanulmányok sikeres elvégzéséhez nélkülözhetetlen területeken milyen fejlettek képességeid!

Idén már hetedik alkalommal nyílik az SZTE-re felvett, nappali képzésben tanulmányaikat kezdő hallgatóknak lehetősége arra, hogy egy egykredites kurzus keretein belül részletes, személyre szóló tudástérképet kapjanak arról, milyen fejlettek a sikeres egyetemi tanulmányokhoz nélkülözhetetlen képességeik. Ehhez nem kell mást tenni, mint a Coospace-n időpontot választani, majd augusztus 30. és szeptember 18. között két alkalommal elmenni a TIK-be és megoldani a teszteket. A tesztidőszak lejárta után egy héten belül elektronikusan kiküldésre kerülnek a személyre szabott jelentések. Az óvintézkedések betartása miatt a tesztelők azt kérik, vigyen magával mindenki saját fülhallgatót és a választott időpont előtt legalább negyed órával korábban érkezzen!


teszt


A mérés az EFOP-3.4.3-16-2016-00014 azonosító számú „A Szegedi Tudományegyetem oktatási és szolgáltatási teljesítményének innovatív fejlesztése a munkaerőpiaci és a nemzetközi verseny kihívásaira való felkészülés jegyében” című pályázat keretében valósul meg.


SZTEinfo

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

borito

Az SZTE Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kara 2023 tavaszán is várja mindazokat a szegedieket, Szeged környékén élőket, akik úgy gondolják, hogy tanulni, művelődni, a világ minél több részletét megismerni sose késő. Mi is így gondoljuk! Ennek jegyében indítottuk el 2016 őszén a Bölcsész Szabadegyetemet, amelynek keretében számos egyetemi kurzust megnyitunk az érdeklődő idősebbek és fiatalabbak, középiskolások, középkorúak, nyugdíjasok előtt. A tavaszi félévre jelentkezni február 19-ig lehet!