teszt_nyito

Bemeneti kompetenciamérés elsőéves hallgatóknak

Tudd meg, hogy az egyetemi tanulmányok sikeres elvégzéséhez nélkülözhetetlen területeken milyen fejlettek képességeid!

Idén már hetedik alkalommal nyílik az SZTE-re felvett, nappali képzésben tanulmányaikat kezdő hallgatóknak lehetősége arra, hogy egy egykredites kurzus keretein belül részletes, személyre szóló tudástérképet kapjanak arról, milyen fejlettek a sikeres egyetemi tanulmányokhoz nélkülözhetetlen képességeik. Ehhez nem kell mást tenni, mint a Coospace-n időpontot választani, majd augusztus 30. és szeptember 18. között két alkalommal elmenni a TIK-be és megoldani a teszteket. A tesztidőszak lejárta után egy héten belül elektronikusan kiküldésre kerülnek a személyre szabott jelentések. Az óvintézkedések betartása miatt a tesztelők azt kérik, vigyen magával mindenki saját fülhallgatót és a választott időpont előtt legalább negyed órával korábban érkezzen!


teszt


A mérés az EFOP-3.4.3-16-2016-00014 azonosító számú „A Szegedi Tudományegyetem oktatási és szolgáltatási teljesítményének innovatív fejlesztése a munkaerőpiaci és a nemzetközi verseny kihívásaira való felkészülés jegyében” című pályázat keretében valósul meg.


SZTEinfo

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

KUTATOK_EJSZAKAJA_22

Az SZTE BTK Kari Tanácsa legutóbbi, május 19-i ülésének témái a költségvetés, a hallgatói létszám növelése és ezzel párhuzamosan az új képzések kialakítása voltak. Az elhangzott beszámolók szerint az országos trenddel ellentétben, de az egyetem eredményeivel párhuzamosan az első helyes jelentkezők száma évek óta emelkedik, amit mások mellett a képzési kínálat bővítésével továbbra is ösztönözni szeretne a vezetés.