Ha kérdéseid vannak, hol kapsz rájuk választ?

Azt szeretnénk, ha minél magalapozottabban döntenél úgy, hogy minket választasz – ezért minden kérdésedre válaszolunk, úgy, ahogy neked kényelmesebb. Soroljuk:

 

Keresd e-mail-ben a BTK Tanulmányi Osztályának munkatársait! Munkatársaink bármikor szívesen válaszolnak a tanulmányaiddal kapcsolatban felmerült kérdéseidre!

E-mail cím: felveteli.btk@szte.hu


 

SZTE Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar – Facebook-oldal

 

Sok mindent megtudhatsz rólunk, ha követed a Kar FB-oldalát. Igaz, itt inkább a BTK oktatóinak eredményeiről, a kari és tanszéki programokról, eseményekről olvashatsz, de látod majd, milyen jó lesz ide járni. :)Az SZTE BTK Youtube-csatornája

 

Ha van kedved, gyere el gondolatban a BTK híres Auditorium Maximumába, és hallgass bele az elmúlt három év tudománynépszerűsítő előadásaiba, nézd meg riportjainkat, amik évközbeni programjainkról szólnak, és less bele még sok-sok más tartalmunkba, amelyek által jobban is beleláthatsz a karon zajló életbe!

 


A Szegedi Tudományegyetem felvételizőknek készült oldalai

 

Mindenképpen érdemes megnézed az SZTE felvételizőknek készített oldalait is. Nagyon sok további információt találsz a hallgatói juttatásokról, az SZTE START ösztöndíjról, diákhitel-lehetőségekről és még sok minden másról.

 

 

SZTE Junior Akadémia

 

Az SZTE Junior Akadémiája azért jött létre, hogy neked segítsen: nem csak azzal, hogy rengeteg információt olvashatsz az oldalaikon a felvételiről, ösztöndíjakról, hanem előadásokkal, tanfolyamokkal, az emelt szintű érettségire való fölkészítéssel. Semmiképpen ne hagyd ki ezeket az oldalakat!
Friss Hírek

Friss Hírek RSS

borito

Az SZTE Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kara 2023 tavaszán is várja mindazokat a szegedieket, Szeged környékén élőket, akik úgy gondolják, hogy tanulni, művelődni, a világ minél több részletét megismerni sose késő. Mi is így gondoljuk! Ennek jegyében indítottuk el 2016 őszén a Bölcsész Szabadegyetemet, amelynek keretében számos egyetemi kurzust megnyitunk az érdeklődő idősebbek és fiatalabbak, középiskolások, középkorúak, nyugdíjasok előtt. A tavaszi félévre jelentkezni február 19-ig lehet!