Ha kérdéseid vannak, hol kapsz rájuk választ?

Azt szeretnénk, ha minél magalapozottabban döntenél úgy, hogy minket választasz – ezért minden kérdésedre válaszolunk, úgy, ahogy neked kényelmesebb. Soroljuk (türelmesen olvasd végig, görgess le!)

 

Keresd e-mail-ben a BTK Tanulmányi Osztályának munkatársait!


Munkatársaink bármikor szívesen válaszolnak a tanulmányaiddal kapcsolatban felmerült kérdéseidre!

E-mail cím: btkto@primus.arts.u-szeged.hu


 

SZTE Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar – Facebook-oldal

 

Sok mindent megtudhatsz rólunk, ha követed a Kar FB-oldalát. Igaz, itt inkább a BTK oktatóinak eredményeiről, a kari és tanszéki programokról, eseményekről olvashatsz, de látod majd, milyen jó lesz ide járni. :) Itt találod: https://www.facebook.com/szegedbtk.

 

 

Az Odu – az SZTE BTK virtuális kávézója

 

Ha már most szeretnél belekóstolni a bölcsészéletbe, szeretettel várunk virtuális kávézónkba, Az Oduba. (Igen, így írjuk, rövid u-val. Direkt. Tudod, a bölcsészek még ezt is megengedhetik maguknak – mert tudnak helyesen írni. Csak nem mindig akarnak, hátha akkor a szabályok is követik előbb-utóbb a gyakorlatot.) Az Oduban meghallgathatod az AudMax Esték őszi félévének tudománynépszerűsítő előadásait, és tavaszi karantén-akadémiánk előadásait is. Beszélgethetsz könyvekről, filmekről, zenéről. Jó hely. Próbáld ki! Itt léphetsz be: https://www.facebook.com/groups/AzOdu.

 

 

Az SZTE BTK Youtube-csatornája

 

Mostanában sajnos nemigen mehetsz sehova – ha van kedved, gyere el gondolatban a BTK híres Auditorium Maximumába, és hallgass bele az elmúlt három év tudománynépszerűsítő előadásaiba! Mindenféle témáról találsz előadást, érdemes megkeresni, ami legjobban érdekel – és ne felejts el új területeket is fölfedezni! Itt találod őket.

Szereted a könyveket? Van sok könyvbemutató beszélgetésünk is: a csatornánkon megtalálod a Magyar Könyvkiadók Napjának felvételeit: 2018, 2019, 2020.

 

 

A Szegedi Tudományegyetem felvételizőknek készült oldalai

 

Mindenképpen érdemes megnézed az SZTE felvételizőknek készített oldalait is. Nagyon sok további információt találsz a hallgatói juttatásokról, az SZTE START ösztöndíjról, diákhitel-lehetőségekről és még sok minden másról.

 

 

SZTE Junior Akadémia

 

Az SZTE Junior Akadémiája azért jött létre, hogy neked segítsen: nem csak azzal, hogy rengeteg információt olvashatsz az oldalaikon a felvételiről, ösztöndíjakról, hanem előadásokkal, tanfolyamokkal, az emelt szintű érettségire való fölkészítéssel. Semmiképpen ne hagyd ki ezeket az oldalakat!
Friss Hírek

Friss Hírek RSS

borito

MTA doktora címet szerzett a BTK három oktatója: prof. dr. Hansági Ágnes, prof. dr. Bibok Károly és prof. dr. Hárs Endre. A hosszú és szigorú pályázási folyamat eredményeként idén 80 kutató vehette át a tanúsító oklevelet. Az új MTA doktorokat június 28-án köszöntötték az MTA Székház Dísztermében.