Középiskolásoknak

Jó helyen jársz! Pontosabban: a legjobb helyen!

 

Örülünk, hogy ránk találtál :) A legjobb helyen jársz! Persze ne hidd el azonnal, ha ezt mondjuk, hanem bizonyosodj meg róla te magad! Segítségképpen rengeteg információt gyűjtöttünk neked össze. Elmondjuk, hogy

 linkek


Jó sok mindent készítettünk össze neked, hogy biztos lehess benne: a legjobb döntést hozod, az SZTE BTK a legjobb választás.

 

Annak örülnénk, ha végigjárnád az oldalainkat, de mielőtt belekezdenél, van kedved játszani? Ha ügyes vagy – és ha hozzánk jelentkezel, akkor az vagy :) –, máris beléphetsz a Bölcsészkarra! Kellemes játékot – csak arra kérünk, utána ne felejtsd el figyelmesen végigolvasni a többi oldalunkat is. Aztán hozd meg a legjobb döntést, és jelentkezz a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karára! (Ez fontos, úgyhogy tegyünk hozzá még két felkiáltójelet: !!)


jussbe

SZTE BTK Nyílt Napok 2021-ben és 2022-ben:

2021. december 13. (hétfő) és 2022. január 29. (szombat)

2022. január 29-i nyílt napunkon látogass el karunk főépületébe, tudj meg mindent a felvételi tájékoztatónkon, beszélgess a téged érdeklő szakok hallgatóival és nézz szét épületünkben a bölcsészkari séta keretében! Részletekért kattints ide és csatlakozz Facebook-eseményünkhöz, hogy biztosan ne maradj le a részletekről!


2021. december 13-án a járványhelyzetre való tekintettel online formában tartjuk meg nyílt napunkat. A kari szintű tájékoztatóra és az egyes szakok külön bemutatkozásába online tudsz bekapcsolódni. A linkeket itt és a Facebook-eseményünkben is közzétesszük: https://fb.me/e/emoUx20HX
Csatlakozz, és tudj meg többet a felvételi eljárásról, szakjainkról és az egyetemi életről!
A BTK nyílt napjain kívül találkozhatsz velünk az összegyetemi nyílt napokon is.
Következő időpont:
2022. február 12. (szombat)