A Tanulmányi Osztály nyitvatartásának változásai

Tisztelt Hallgatók!

 


Ügyintézés lehetőség szerint online, e-mailben és telefonon történik. Indokolt esetben a személyes fogadóórák időpontjai:


2022. július 11-augusztus 26-ig a Tanulmányi Osztály zárva tart, a fogadóóra ez alatt szünetel. Augusztus 4-17 között az SZTE épületei zárva tartanak. Sürgős és indokolt esetben az érintett kollégával való előzetes e-mailes egyeztetés alapján van lehetőség személyes ügyintézésre auguzstus 18-26 között. Kérjük, hogy a tanulmányi jellegű kérdéseiknek megfelelően válasszák ki az illetékes kolléga elérhetőségét.

 

Megértésüket köszönjük!

 

Tanulmányi Osztály

Dear Students,


Business hours for international students are: Tuesdays and Thursdays from 9.30 to 11:30. (with the eception of 4th of August and 19th of August) Please write an email to arrange an appointment for consultation outside these hours or when you need soft copies of documents.


The Registrar's Office

Chers Étudiants,


Horaires de réception pour les étudiants étrangers : le mardi et le jeudi de 9h30 a 11h30, ou sur rendez-vous fixé au préalable par email. (sauf du 4 au 19 août) Toute demande de documents par voie électronique doit etre adressée par email.


Le Service Scolarité



Friss Hírek

Friss Hírek RSS

borito

Idén, immáron huszonkettedik alkalommal, újra jelenléti formában szervezi meg karunk Hungarológia Központja a Nyári Egyetemet. A program keretében július 18-tól a világ különböző országaiból érkeznek a karra külföldi diákok, hogy a négyhetes itt-tartózkodásuk alatt közelebb kerülhessenek a magyar nyelvhez és kultúrához. Az idei év különlegessége, hogy a Nyári Egyetemmel párhuzamosan egy másik, hasonló célú program is elindul, július 26-án. A Manitobai Egyetemmel való új megállapodás alapján tíz kanadai diák tölt majd el három hetet Budapesten és Szegeden – a kulcsfogalom itt a köztéri emlékezet lesz.