Felvételi értesítő

Tisztelt Elsőéves Hallgató!

 

Szeretettel köszöntjük a Szegedi Tudományegyetemen!

 

· Tájékoztatjuk, hogy a felvételről szóló döntést elektronikus formában, a Neptun tanulmányi rendszeren keresztül juttatjuk el önnek.

A határozatot 2019. július 30-tól töltheti le – Neptun-regisztrációt követően – a Neptun hallgatói nyitóoldalának "Felvételi határozat" linkjéről, illetve az alábbi címről:

https://oktweb.neptun.u-szeged.hu/felvettek

 

· A Bölcsészet és Társadalomtudományi Kar önnek mint felvett hallgatónak szóló levelét az alábbi oldalon találja:

http://www.u-szeged.hu/felvettek--/--kari-tajekoztatok/bolcseszet

 

· Tanulmányai megkezdéséhez szükséges és a beiratkozáshoz kapcsolódó valamennyi információt (többek között a Neptun-regisztráció menetét) a Felvett hallgatóknak szóló honlapunk tartalmazza. Kérjük, figyelmesen olvassa át az itt megtalálható dokumentumokat:

http://www.u-szeged.hu/felvettek

 

· A "Felvettek" honlap tartalmával kapcsolatos kérdéseiket, észrevételeiket a felvettek@rekt.szte.hu e-mail címre várjuk.

 

Tanulmányaihoz sok sikert kívánunk!

 

Szegedi Tudományegyetem
Oktatási Igazgatóság

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

MKN3

Élettörténet és emlékezet címmel harmadik alkalommal rendezi meg a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészet- és Társadalomtudányi Kara az SZTE Klebelsberg Könyvtárral közösen a Magyar Könyvkiadók Napját. A kétnapos eseménynek 2019. október 1-jén a BTK épülete, míg október 2-án a könyvtár ad otthont. Az esti könyvbemutatókra, beszélgetésekre, illetve az Esterházy Péter emlékére szervezett, filozófusok és írók közös felolvasására pedig mindkét nap a Grand Caféba várják az érdeklődőeket.