diszdiploma

Díszoklevél átvételére várjuk volt hallgatóink jelentkezését

A Szegedi Tudományegyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karának vezetősége idén, 2022-ben is ünnepélyes keretek között adja át a díszokleveleiket azon volt hallgatóinak, akik 50, 60, 65 vagy 70 éve szerezték meg diplomájukat a kar valamelyik szakján. A díszoklevél átvételére jelentkezni szükséges – ennek határideje 2022. május 31.


Az alábbi jelentkezési lap mellett kérjük, küldje el a Prof. Dr. Gyenge Zoltán dékán úrnak címzett levelét, rövid szakmai önéletrajzát és diplomájának fénymásolatát a btkdokt@arts.u-szeged.hu e-mail címre vagy a következő postázási címre: Szegedi Tudományegyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar Dékáni Hivatal 6722 Szeged, Egyetem utca 2.


A díszoklevelek ünnepélyes átadóját hagyományosan szeptember utolsó szombatján tartjuk, ez várhatóan most is így lesz. A pontos időpontról az adatlapon megjelölt elérhetőségén minden jelentkezőt időben értesítünk.


A kitöltendő adatlap letöltéséhez kattintson ide: https://arts.u-szeged.hu/download.php?docID=35079


Szeretettel várjuk vissza alma materébe, a szegedi bölcsészkarra!


Friss Hírek

Friss Hírek RSS

boritokep__12_

A Szegedi Tudományegyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar Pszichológiai Intézete ügyvivő szakértő/intézeti ügyintéző munkatársat keres, határozatlan idejű munkaviszonyra.


Jelentkezési határidő: 2024. április 10. (szerda)