KUTATOK_EJSZAKAJA_17

I. Design- és művészetmenedzsment Fesztivál a Café Radnótiban

Karunk design- és művészetmenedzsment szakos hallgatói szervezik meg a Szegeden egyedülálló Design- és művészetmenedzsment Fesztivált, idén első alkalommal. A május 21-i eseménynek karunk kávézója, a Café Radnóti ad otthont. 16 órától egy tervezővel folytatott beszélgetéssel, slam poetryvel, kiállítással és zenével várják az érdeklődőket. A belépés ingyenes, de a férőhelyek korlátozott száma miatt a szervezők javasolják az előzetes asztalfoglalást.


A fesztivál programja:


16:00 - Érkezés


16:30 - Prof. Dr. Gyenge Zoltán, az SZTE BTK dékánjának megnyitója


16:45 - Slam Poetry - Gömöri Eszter és Munding Kamilla


17:00 - Interaktív panelbeszélgetés Meyer Eszter-Virággal, az Y Konszept márka tervezőjével

Az Y Konszept egy divatot, irodalmat és újrahasznosítást ötvöző magyar márka, melynek megálmodója Meyer Eszter-Virág. Kollekcióiban megtalálhatóak a kézzel festett idézetekkel, humoros töltetű kifejezésekkel, motívumokkal ellátott ruhadarabok, valamint az álomszerű, tüllös-mesebeli kreációk is.


18:00 - Szünet


18:30 - Panelbeszélgetés folytatása Meyer Eszter-Virággal, az Y Konszept márka tervezőjével


19:30 - Kontra Anna és Brnic Miroslav élőzenés zárása


20:00 - Kötetlen program


A rendezvény időtartama alatt a helyszínen ruha- és ékszerkiállítás tekinthető meg, mely során lehetőség nyílik közelebbről is megismerni az Y Konszept és a Sofistica tervezői által megálmodott darabokat.


Friss Hírek

Friss Hírek RSS

borito

Az SZTE Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kara 2023 tavaszán is várja mindazokat a szegedieket, Szeged környékén élőket, akik úgy gondolják, hogy tanulni, művelődni, a világ minél több részletét megismerni sose késő. Mi is így gondoljuk! Ennek jegyében indítottuk el 2016 őszén a Bölcsész Szabadegyetemet, amelynek keretében számos egyetemi kurzust megnyitunk az érdeklődő idősebbek és fiatalabbak, középiskolások, középkorúak, nyugdíjasok előtt. A tavaszi félévre jelentkezni február 19-ig lehet!