IEAS fotópályázat 6.

Az SZTE BTK Angol-Amerikai Intézete fotópályázatot hirdet a 2014 tavaszán, hagyományosan az Angol tanszék folyosóján megrendezésre kerülő (illetve a nyári hónapokban a szegedi Novotel Hotel halljában kiállított) 6. intézeti fotótárlatra, amelyben való közreműködésre meghívja a bölcsészettudományi kar minden jelenlegi hallgatóját.

A képeket az intézet IEAS-Pix felületen található képfeltöltő rendszerén keresztül (http://pix.ieas-szeged.hu, --> "Upload images") lehet feltölteni. Minden alkotó max. 5 képpel pályázhat, amelyek a feltöltéshez max. 1 MB méretűek legyenek (a tárlatra beválogatott képek lenagyíttatásához majd szükség lesz nagyobb méretű és felbontású verzióra is).

Beadási határidő: 2014. február 2 (vasárnap) éjfél.

A zsűri az intézet oktatóiból, dolgozóiból és hallgatóiból áll, elnöke Dusha Béla szegedi fotóművész.


Az alkotóknak jó fényeket, örömteli képválogatást!
Fenyvesi Anna intézetvezető

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

borito

Idén, immáron huszonkettedik alkalommal, újra jelenléti formában szervezi meg karunk Hungarológia Központja a Nyári Egyetemet. A program keretében július 18-tól a világ különböző országaiból érkeznek a karra külföldi diákok, hogy a négyhetes itt-tartózkodásuk alatt közelebb kerülhessenek a magyar nyelvhez és kultúrához. Az idei év különlegessége, hogy a Nyári Egyetemmel párhuzamosan egy másik, hasonló célú program is elindul, július 26-án. A Manitobai Egyetemmel való új megállapodás alapján tíz kanadai diák tölt majd el három hetet Budapesten és Szegeden – a kulcsfogalom itt a köztéri emlékezet lesz.