Japán Tudományfejlesztési Társaság posztdoktori ösztöndíj

Az MTAT Nemzetközi Kapcsolatok Osztályának pályázati felhívása fiatal kutatók részére japán partnerszervezet posztdoktori ösztöndíjára

A Magyar Tudományos Akadémia és a Japán Tudományfejlesztési Társaság (Japan Society for the Promotion of Science) együttműködése részeként az MTA minden évben javasolhat egy fiatal kutatót a japán partnerszervezet posztdoktori ösztöndíjára. A JSPS támogatását elnyerő fiatal kutató a program keretében 12-24 hónapot tölthet el egy japán kutatóhelyen posztdoktori kutatóként.


Az idei felhívás az MTA honlapján, az aktuális pályázati kiírások között itt található:

https://mta.hu/aktualis-palyazati-kiirasok/felhivas-a-jsps-posztdoktori-palyazatan-valo-reszvetelre-2022-2023-111971


Az e linken keresztül elérhető kiírás szövegében minden további információt megtalálnak a pályázat benyújtásával kapcsolatban.


A pályázásra azok a kutatók jogosultak, akik az ösztöndíj kezdetekor már meglévő, de 2016. április 2-ánál nem korábban szerzett doktori fokozattal rendelkeznek.


A 12-24 hónapos ösztöndíjra szóló felhívás minden tudományterületre vonatkozik.


A jelentkezők pályázati anyagukat postai úton az MTA Titkársága Nemzetközi Kapcsolatok Osztályára (cím: 1051 Budapest, Nádor u. 7.) nyújthatják be 2022. május 20-ig.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

KUTATOK_EJSZAKAJA_22

Két helyszínen több, mint hetven programmal vár Titeket az SZTE Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kara szeptember 30-án, a Kutatók éjszakáján!