boritokep

Online kari nyílt nap az SZTE Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karán - 2021. december 13.

Az SZTE Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kara szeretettel várja online nyílt napjára a középiskolás diákokat és a felsőoktatás iránt érdeklődőket!


Időpont: 2021. december 13., 14:00 – 16:00 - online


Bár szerettünk volna Veletek személyesen találkozni, a járványhelyzetre való tekintettel úgy láttuk biztonságosabbnak, ha online formában tartjuk meg tájékoztatóinkat.

2021. december 13-án, 14 órától egy kari szintű tájékoztatóval, 14:45-től pedig alapképzéseink saját tájékoztatóival várunk Titeket.


Program:

14:00 - 14:45 - Kari szintű tájékoztató a képzési lehetőségekről és a felvételi eljárásról

14:45 - 16:00 - Tanszéki szakos tájékoztatás és kérdezési lehetőség
A bekapcsolódáshoz szükséges linkeket az alábbi képre kattintva érhetitek el vagy pedig Facebook-eseményünkben, ahol már előre megosztunk néhány információt az egyes szakokról – érdemes tehát csatlakozni!


btknyiltnap


Szeretettel várunk december 13-án!


Jelöld meg elsőként az SZTE BTK-t, és erősítsd Te is a szegedi bölcsészek táborát!


Friss Hírek

Friss Hírek RSS

borito

Az SZTE Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kara 2023 tavaszán is várja mindazokat a szegedieket, Szeged környékén élőket, akik úgy gondolják, hogy tanulni, művelődni, a világ minél több részletét megismerni sose késő. Mi is így gondoljuk! Ennek jegyében indítottuk el 2016 őszén a Bölcsész Szabadegyetemet, amelynek keretében számos egyetemi kurzust megnyitunk az érdeklődő idősebbek és fiatalabbak, középiskolások, középkorúak, nyugdíjasok előtt. A tavaszi félévre jelentkezni február 19-ig lehet!