Újlatin nyelvek és kultúrák BA: spanyol szakirány; spanyol nyelv és kultúra tanára

A spanyol nyelvű világ kultúrája

 

Időpont: 12:30-12:50

Terem: AD-226-2 - Angol tolmácsterem - BTK Nyelvi Labor II

Előadó: Tóthné dr. Jancsó Katalin

 

A foglalkozás betekintést nyújt a spanyol nyelvterület sokszínű kultúrájába. Az interaktív, játékos minióra során a résztvevők ízelítőt kapnak a Hispanisztika Tanszék idevonatkozó kutatási tevékenységéből és annak az oktatásban való alkalmazásáról.

 

A spanyol nyelvű világ kultúrája

 

Időpont: 13:00-13:20

Terem: AD-226-2 - Angol tolmácsterem - BTK Nyelvi Labor II

Előadó: Tóthné dr. Jancsó Katalin

 

A foglalkozás betekintést nyújt a spanyol nyelvterület sokszínű kultúrájába. Az interaktív, játékos minióra során a résztvevők ízelítőt kapnak a Hispanisztika Tanszék idevonatkozó kutatási tevékenységéből és annak az oktatásban való alkalmazásáról.Tudj meg többet a szervező tanszékről/intézetről és a szak(ok)ról itt!

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

borito

Az SZTE Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kara 2023 tavaszán is várja mindazokat a szegedieket, Szeged környékén élőket, akik úgy gondolják, hogy tanulni, művelődni, a világ minél több részletét megismerni sose késő. Mi is így gondoljuk! Ennek jegyében indítottuk el 2016 őszén a Bölcsész Szabadegyetemet, amelynek keretében számos egyetemi kurzust megnyitunk az érdeklődő idősebbek és fiatalabbak, középiskolások, középkorúak, nyugdíjasok előtt. A tavaszi félévre jelentkezni február 19-ig lehet!