Tanulni öröm!

A Neveléstudományi Intézet programja

PROGRAM: 18:00 – 21:00

HELYSZÍN: Szent-Györgyi Albert Agóra, Kamaraterem

AJÁNLOTT: kisgyerekek, iskolások, felnőttek


Tanulni öröm!


Gyere el, és próbáld ki számítógépes feladatsorainkat, fejlesztő játékainkat! Ovisokat, iskolásokat és a szüleiket is szeretettel várjuk, hogy együtt élhessük át a tanulás örömét.

Szeretnéd megtudni, hogy vajon készen állsz-e már az iskolkezdésre? Szeretnél jobban olvasni, ügyesebben gondolkodni? Ha igen, akkor nálunk a helyed! Gyere el, és próbáld ki számítógépes feladatsorainkat, fejlesztő játékainkat! Ovisokat, iskolásokat és a szüleiket is szeretettel várjuk, hogy együtt élhessük át a tanulás örömét. Találkozzunk a Kutatók Éjszakáján! A programot a Szegedi Tudományegyetem BTK Neveléstudományi Intézete az MTA-SZTE Digitális Tanulási Technológiák Kutatócsoporttal együttműködve valósítja meg.


Az előadókról

Molnár Gyöngyvér, Kiss Renáta és Pásztor Attila


Prof. Dr. Molnár Gyöngyvér, egyetemi tanár, az SZTE Neveléstudományi Intézet vezetője, az eDia rendszer fejlesztésének szakmai vezetője, az MTA-SZTE Digitális Tanulási Technológiák Kutatócsoport vezetője.

Fő kutatási területei az új információs és kommunikációs technológiák az oktatásban, technológiaalapú tesztelés és számítógépes-játék alapú fejlesztés, gondolkodási képességek fejlődése és fejlesztése.

Honlap: http://www.staff.u-szeged.hu/~gymolnar/index.html


Dr. Kiss Renáta, az SZTE Oktatáselmélet Tanszék adjunktusa, az MTA-SZTE Digitális Tanulási Technológiák Kutatócsoport kutatója. Fő kutatási területei az olvasási előkészségek vizsgálata az óvodában és az óvoda-iskola átmenetben, az iskolakészültség komponenseinek technológiaalapú mérése és fejlesztése.


Dr. Pásztor Attila, az SZTE Oktatáselmélet Tanszék adjunktusa, az MTA-SZTE Digitális Tanulási Technológiák Kutatócsoport kutatója. Fő kutatási területei a gondolkodási képességek mérése és fejlesztése, számítógép-alapú mérés-értékelés és játékos tanulás.

Honlap: www.edu.u-szeged.hu/phd/people/apasztor/


Friss Hírek

Friss Hírek RSS

borito

Az SZTE Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karán 2022. december 12-én nyílt napot tartunk. Korábbi cikkünkben a részletes programról, a nap során folytatott játékunkról és az igazoláskérésről olvashatsz, itt pedig a nyílt napon tartott miniórákkal és a regisztrációs felülettel érkezünk! Az órákra regisztrálni december 8-ig lehet!