Fedezd fel a világot!

A Neveléstudományi Intézet programja

PROGRAM: 18:00 – 21:00

HELYSZÍN: Szent-Györgyi Albert Agóra, Kamaraterem

AJÁNLOTT: kisgyerekek, iskolások, felnőttek


Fedezd fel a világot!


Derítsd ki, hogyan működnek dolgok, mi áll a természeti jelenségek hátterében! Gyere el, és éld át a felfedezés örömét, járd végig a kutatók útját! Érdekes, játékos feladatok, kísérletek várnak rád.


Derítsd ki, hogyan működnek dolgok, mi áll a természeti jelenségek hátterében, tegyél fel kérdéseket, vizsgáld meg elképzeléseidet! Gyere el, és éld át a felfedezés örömét, járd végig a kutatók útját! Érdekes, játékos természettudományos feladatok, kísérletek várnak rád. Találkozzunk a Kutatók Éjszakáján!

A programot a Szegedi Tudományegyetem BTK Neveléstudományi Intézete az MTA-SZTE Digitális Tanulási Technológiák Kutatócsoporttal együttműködve valósítja meg.


Az előadókról:

Korom Erzsébet és Molnár Gyöngyvér


Dr. Korom Erzsébet habilitált egyetemi docens, az SZTE Oktatáselmélet Tanszék vezetője, az MTA-SZTE Digitális Tanulási Technológiák Kutatócsoport kutatója. Fő kutatási területei az ismeretelsajátítás folyamatai, fogalmi fejlődés és fogalmi váltás, a fogalmi váltást segítő tanítás, a természettudományos tudás értékelése, a megértést segítő oktatási módszerek, a kutatásalapú tanulás a természettudományokban.

Honlap: http://www.staff.u-szeged.hu/~korom/


Prof. Dr. Molnár Gyöngyvér, egyetemi tanár, az SZTE Neveléstudományi Intézet vezetője, az eDia rendszer fejlesztésének szakmai vezetője. az MTA-SZTE Digitális Tanulási Technológiák Kutatócsoport vezetője.

Fő kutatási területei az új információs és kommunikációs technológiák az oktatásban, technológiaalapú tesztelés és számítógépes-játék alapú fejlesztés, gondolkodási képességek fejlődése és fejlesztése.

Honlap: http://www.staff.u-szeged.hu/~gymolnar/index.html


Friss Hírek

Friss Hírek RSS

borito

Az SZTE Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karán 2022. december 12-én nyílt napot tartunk. Korábbi cikkünkben a részletes programról, a nap során folytatott játékunkról és az igazoláskérésről olvashatsz, itt pedig a nyílt napon tartott miniórákkal és a regisztrációs felülettel érkezünk! Az órákra regisztrálni december 8-ig lehet!