Mobil- és közösségi kommunikáció

Mobil- és közösségi kommunikáció (TÁRS)

A szakképzettség neve:

Mobil- és közösségi kommunikáció szaktanácsadó

A képzés tartalma

A képzés elméleti ismeretei megvilágítják a digitális társadalom és -kultúra sajátosságait, az eszközök és a kultúra kapcsolódási pontjait és egymásra hatásait, valamint a terület kutatásának lehetséges módszereit. A vezető kreatív ügynökségek munkatársai által tartott gyakorlati ismeretek kurzusai: újmédiás hardverek és szoftverek bemutatása; hatékony kommunikáció a közösségi csatornákon (Facebook, Twitter, Instagram), közösségi médiás marketing eszközök; mobilos alkalmazások tervezése és az ehhez kapcsolódó piackutatás; startup jellegű vállalkozások felépítése, elindítása. Végzett hallgatóink pr- és kommunikációs ügynökségeknél, webes vagy mobilra fejlesztő cégeknél, vállalatok pr/marketing/kommunikációs osztályain, illetve az online médiában (tech/IT rovatok) helyezkedhetnek el. További információk: http://www.media.u-szeged.hu/mobilkommunikacio/. A képzés órái pénteki napokra lesznek megszervezve.

2 félév

200 000 Ft/félév

indul: 10-20 fővel

hetente, Szegeden

A részvétel feltétele:

Bölcsészettudomány, társadalomtudomány, gazdaságtudományok, természettudomány, orvos- és egészségtudomány, sporttudomány, pedagógusképzés vagy informatika képzési területen legalább alapképzésben szerzett oklevél.

Jelentkezési határidő

2021. július 15.

A jelentkezés módja és díja

A honlapról letölthető jelentkezési lapon; a jelentkezés díja 3000 Ft., befizetni a felvételi kiértesítéssel kiküldött csekken kell.

Csatolandó dokumentumok

oklevélmásolat, valamint motivációs levél

A képzés kezdete

2021. szeptember 6.

Kapcsolattartó/szakfelelős:

Barta Katalin előadó, szakfelelős: Dr. Szajbély Mihály egyetemi tanár

6722 Szeged, Egyetem u. 2.

tel/fax: (62) 544-366, (30) 289-2328

media@hung.u-szeged.hu

További információ

http://www.media.u-szeged.hu

Friss Hírek

Friss Hírek RSS
Friss hírek
2021. április 15.
2021. április 07.
2021. február 05.