Integratív mentálhigiéné

Integratív mentálhigiéné (BÖLCS)

A szakképzettség neve:

Integratív mentálhigiénés szakember

A képzés tartalma

A kitöltött jelentkezési lapot csatolt mellékletekkel elektronikusan kell elküldeni a btkto@primus.arts.u-szeged.hu címre. Felvételi elbeszélgetés: 2021. június 29. és július 3. között. A képzésben végzett hallgatók az eredeti (alap) képesítéssel ellátott segítő foglalkozás területén válnak hatékonyabbá mentálhigiénés többlettudásuk révén. A többlettudással bíró hallgatók kulcsszereplői lehetnek a felgyorsult társadalmi változásokhoz való alkalmazkodás javításának. A képzés jellemzően az emberi kapcsolatokhoz szükséges ismereteknek a saját szakterületükbe történő integrálását támogatja. A képzés havonta minimum egy alkalommal pénteken és szombaton van (félévente 5 hétvége).

4 félév

180 000 Ft/félév

indul: 14-40 fővel

havonta, Szegeden

A részvétel feltétele:

Agrár; bölcsészettudomány; társadalomtudomány; pedagógusképzés; informatika; jogi; közigazgatási, rendészeti és katonai; gazdaságtudományok; műszaki; orvos- és egészségtudomány; sporttudomány; természettudomány; művészet; művészetközvetítés; hitéleti képzési területek valamelyikén legalább alapképzésben (korábban főiskolai képzésben) szerzett oklevél.

Jelentkezési határidő

2021. június 15.

A jelentkezés módja és díja

A honlapról letölthető jelentkezési lapon; a jelentkezés díja 3000 Ft., befizetni a felvételi kiértesítéssel kiküldött csekken kell.

Csatolandó dokumentumok

oklevélmásolat, valamint szakmai önéletrajz

A képzés kezdete

2021. szeptember 6.

Kapcsolattartó/szakfelelős:

Krämmer Erika oktatásszervező, Dr. Szenes Márta egyetemi adjunktus

6722 Szeged, Egyetem u.2

tel/fax: (62) 544-364, (30) 513-5153

krammererika@gmail.com

További információ

http://www.arts.u-szeged.hu

Friss Hírek

Friss Hírek RSS
Friss hírek
2021. április 15.
2021. április 07.
2021. február 05.